Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko dziękuje
życzę miłego wieczorku
Lisko tak w Castoramie jest sporo roślinek, warto pojechać i zobaczyć
ja też jestem ciekawa jak nam będą rosły
Taro ja też nie planowałam jechać do Castoramy a przypadek sprawił inaczej. Ciekawa jestem czy nie zmieniłaś planów
Asiu dziękuje:lol: u mnie śniegów nie ma , wczoraj był ale po kilku godzinach stopniał
Ja się zastanawiam czy te krzewy co kupiłam mogę już posadzić w ogrodzie
Monisiu nie ma za co
życzę wszystkiego dobrego
Cieszę się że wreszcie dotarła do Ciebie wiosna i ciepło, ciekawa jestem czy coś robiłaś w ogrodzie
Ja dziś spędziłam 3 godzinki, trochę poplewiłam wiesz takie prace porządkowe.
Agnieszko powiem Ci że nawet nie myślałam że dziś spędzę kilka godzin w ogrodzie ponieważ pogoda była niespecjalna, lecz po obiedzie wyjrzało słoneczko i zrobiło się ciepełko
Tak dziś Agnieszko dziś porządkowałam rabatki już wiele roślinek wychodzi z ziemi
Jacku piękną masz tą tawułkę
mam nadzieje że moje też urosną do takich rozmiarów jak Twoja i będą tez tak pięknie kwitnąć.
Haniu dziękuję
też uwielbiam tą szałwię ona tak długo zdobi ogród
Jacku ja w tym roku postawiłam na powojniki i gdzie się nie pojawię tam ich nie ma
mam nadzieję że jeszcze będzie dostawa i dostanę bo zamawiać nie chcę
Zaczęły mi się też podobać też ozdobne krzewy dlatego kupiłam kilka .
Zresztą mi się wszystko podoba
Halinko jeszcze raz dziękuję i życzę wzajemnie
Elunia mi też one się podobają a jak się rozrosną będę wysyłać patyczki aby inni tez mieli

Lisko tak w Castoramie jest sporo roślinek, warto pojechać i zobaczyć

Taro ja też nie planowałam jechać do Castoramy a przypadek sprawił inaczej. Ciekawa jestem czy nie zmieniłaś planów

Asiu dziękuje:lol: u mnie śniegów nie ma , wczoraj był ale po kilku godzinach stopniał

Ja się zastanawiam czy te krzewy co kupiłam mogę już posadzić w ogrodzie

Monisiu nie ma za co

Cieszę się że wreszcie dotarła do Ciebie wiosna i ciepło, ciekawa jestem czy coś robiłaś w ogrodzie

Ja dziś spędziłam 3 godzinki, trochę poplewiłam wiesz takie prace porządkowe.
Agnieszko powiem Ci że nawet nie myślałam że dziś spędzę kilka godzin w ogrodzie ponieważ pogoda była niespecjalna, lecz po obiedzie wyjrzało słoneczko i zrobiło się ciepełko

Tak dziś Agnieszko dziś porządkowałam rabatki już wiele roślinek wychodzi z ziemi

Jacku piękną masz tą tawułkę

Haniu dziękuję

Jacku ja w tym roku postawiłam na powojniki i gdzie się nie pojawię tam ich nie ma

Zaczęły mi się też podobać też ozdobne krzewy dlatego kupiłam kilka .
Zresztą mi się wszystko podoba

Halinko jeszcze raz dziękuję i życzę wzajemnie

Elunia mi też one się podobają a jak się rozrosną będę wysyłać patyczki aby inni tez mieli

teraz to już musi być wiosna. Widziałem dzisiaj u mnie na rozlewiskach stadko 6 łabędzi i piękny klucz lecących gęsi. Ktoś mi mówił, że widział już podobno bociany.
Jak robiłem u siebie koło tarasu porządki, to nie musiałem włączać radia. Miałem super koncert ptaków. Widocznie też już czują nadchodzą wiosnę.
Jak robiłem u siebie koło tarasu porządki, to nie musiałem włączać radia. Miałem super koncert ptaków. Widocznie też już czują nadchodzą wiosnę.