Madziagos Jak zawsze zachwycasz mnie swoją energią i pracowitością. Tak wiele masz obowiązków i jak czytam ciężkich przeżyć ostatnio, a jako pierwsza mnie wypatrzyłaś. Czytam, że startów biegowych nie odpuszczasz... Ja odkryłam Imprezy na Orientacje (INO) Biegać nie lubię więc chodzimy na marsze na orientacje, gdzie mniej liczy się czas, a bardziej precyzja odnalezienia punktu kontrolnego, ale wśród INO są i biegi, i maratony sportowe.
Lady-r U nas na szczęście co chwilę popaduje i nie trzeba godzinami stać z wężem. A hortensję się z deszczyku cieszą.
Wanda7 i Anabuko Bardzo cieszę się, że o mnie nie zapomniałyście. Tu na forum wasze ogrody należą do moich ulubionych i już idę po nich pospacerować. Sprawiałam Ci radość moimi amigurumi, to może jeszcze dla uśmiechu małpka
Klarysko i Izaziem Wy moje siostry marnotrawne, z wzajemnością miło było "Was przeczytać".
Zmiany, zmiany... a to Justynko mnie zaintrygowałaś i podgrzałaś ciekawość. Ja wiem, że tak zaczyna się opowieści ale proszę o dalszy ciąg.
Iza- podwójna babcia- GRATULACJE.

Oj starzejemy się. Ja mam już córkę licencjatkę.
Też teraz zachwycam się jeżówkami, bo trzeba przyznać, że te na tyle długo kwitną, że można się nimi nacieszyć. Niestety z pięć mi padło (Marmolade, SECRET LUST, i nowa RASPBERRY TRUFFLE którą dokupiłam bo tak mi się podobała. Całe szczęście, że ta pierwsza kwitnie) Mam dużo siewek, ale one nie powtarzają cech szlachetnych i wyglądają jak zwykłe.
Ignis Oj fajnie było się spotkać. Czytam, że wybierasz się na Jesień w ogrodzie. Ja pewnie też pojadę z mamą. Może uda się spotkać, może u mamy na działce? Ogród samoobsługowy miał być. Taki ogród dla leniuchów. Same byliny i krzewy, A że niedoskonałości takie jak drobne chwasty, przekwitłe kwiaty, brzydkie liście, mi nie przeszkadzają mogę się nim cieszyć. Po za tym mam świetne tło dla moich robótek
Masko Jak miło, że o mnie nie zapomniałaś. Tak króciutko byłam u Ciebie, w poszukiwaniu wschodów i zachodów słońca i się nie zawiodłam. Musze zorganizować sobie czas na dłuższą wizytę. To już 40...

Cieszę się, że podobają Ci się moje robótki. Taką Czarną i Białą Furię wpuściłam do ogródka.