Pulpa - rozumiem i tak bywa. Sumaki posadziłam przy granicy ,bo one chłoną wszystko ,więc dobrze izolują ode mnie pokrzywy są siada
Do tego pięknie wyglądają jesienią .
Jadziu Tu mnie nie zbywaj do wiosny , bo zanim sobie przypomnę to znowu nic nie będzie co chciałam . Zaraz wysyłam chciejstwa a wiosną prześlesz co będziesz miała. Pięknie wszystko wygląda ja też tak chcę kolorowo
Och Jadziu..Ty masz tyle kwiatów,że tylko tu na tej stronie wystarczy być by je podziwiać wszystkie.U mnie to na prawdę tylko namiastka kilku roślin i krzewów.niestety na ogólnie dostępnym terenie nie da się uprawiać wypasionych-kwiatów..Za dużo jest nocnych sępów. Chociaż może pomału to już zaczyna się zmieniać.
irlandia- fajnie ,że się odezwałeś
Nie mów ,masz cudowne rośliny. Ale rozumiem kwestie miejsc ogólno dostępnych ,też mam taki podobny problem.
Zapraszam do siebie częściej
Jadziu Cudne te Twoje chryzantemy wszystkie
Czy Ty nie masz innych kwiatów na działce tylko chryzantemy ??? przecież one zajmują tyle miejsca , są tak duże , rozrośnięte na połowie widać ich wszędzie
Serdeczności zostawiam
Jak ja kocham chryzki - te maleńkie właśnie
One mają tyle kwiatów, tak pięknie wyglądają ....
Nie planuję jeszcze wiosny bo nie wiem co będzie ale .... ale te Twoje chryzantemy to cuda. TerDob słusznie zauważa - tu nie ma miejsca na nic innego ..... a jednak latem widziałam masę innych pięknych kwiatów
Jak Wy (Ty i Córcia) to robicie ?