Moje Arboretum
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje Arboretum
Cudne te Rh a także Twoja Glicynia Karolinko także ta cudna drzewiasta piwonia mnie zachwyciła .U mnie trochę więcej śniegu nasypało..Witam poświątecznie .Kociaste śliczne jak jeden .Masz zdolną córcię i kochającego M ,że wciąż Cię fotografuje
- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Odkryłam dziś Twój wątek i jestem zachwycona. Masz przepiękne rośliny i podobnie jak ja lubisz kwitnące drzewa i krzewy. Nie obejrzałam jeszcze wszystkiego - wracam więc do lektury
Pozdrawiam Dorota

Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tak, o tą
I ten promienny uśmiech
Zazdroszczę Ci,tak sobie jeździsz wszędzie na targi,masz te cuda ogrodowe,a ja to aż raz w roku jestem na dniach pola,gdzie ceny 15 zł za dzwonki...

I ten promienny uśmiech

Zazdroszczę Ci,tak sobie jeździsz wszędzie na targi,masz te cuda ogrodowe,a ja to aż raz w roku jestem na dniach pola,gdzie ceny 15 zł za dzwonki...
- miwia
- 500p
- Od: 2 gru 2007, o 22:46
Witaj Karolinko poświątecznie
u Ciebie to rzeczywiście oczopląsu można dostać - tyle cudownych kwitnień pokazujesz
Oczywistym jest też dla mnie, że Twój Stasiu fotografuje swojego, niepowtarzalnego Kwiatka a nie jakieś "obce" rośliny
Zachwycił mnie ten Ogród Japoński, czy on jest we Wrocławiu ? Dlaczego ja go nie znam

Oczywistym jest też dla mnie, że Twój Stasiu fotografuje swojego, niepowtarzalnego Kwiatka a nie jakieś "obce" rośliny

Zachwycił mnie ten Ogród Japoński, czy on jest we Wrocławiu ? Dlaczego ja go nie znam

- karolacha
Jadziu co prawda to prawda, mam tysiące zdjęć
Ech , byle do wiosny

Ech , byle do wiosny

- karolacha
Mirko jak Stasiu to przeczyta to już zafotografuje mnie na amen
i tak czasami mam już dosyć i mówię aby odpuścił, to się obraza
i co z takim począć
Wiesz na pewno gdzie jest Hala Stulecia pod Iglicą? wiesz gdzie jest obok Pergola ? no i tam jest Ogród Japoński, w Parku Szczytnickim. Wejście za biletem . Jak w kwietniu się wybierzesz pod Halę na Targi roślinne ( dokładne terminy w imprezach w Hali , w internecie ) to zobaczysz
lub w innym terminie kiedy kwitną rododendrony, bo wtedy najpiękniej
pochwalę Ci się, ze blisko tego wszystkiego chodziłam do szkoły i mieszkałam w internacie , właśnie w Parku Szczytnickim

Wiesz na pewno gdzie jest Hala Stulecia pod Iglicą? wiesz gdzie jest obok Pergola ? no i tam jest Ogród Japoński, w Parku Szczytnickim. Wejście za biletem . Jak w kwietniu się wybierzesz pod Halę na Targi roślinne ( dokładne terminy w imprezach w Hali , w internecie ) to zobaczysz

- karolacha
Tulap nie smuć się
jak miałam tyle lat co Ty , to nie wiedziałam nic o glicynii, magnolii, różach i innych pięknościach, a na wycieczki jeździłam pod namiot z klasą .Ty masz już olbrzymią wiedzę na temat roślin , a za kilka lat zrobisz prawko i sam sobie pojeździsz po targach, a w tym czasie już będziesz miał cudowny ogród .....jesteś zdolniacha 
-- 28 gru 2014, o 21:12 --
Danio-Dorota miło mi Cię widzieć
dzięki za odwiedziny i zapraszam . Ja mam mało terenu jak na to żeby posadzić rośliny tylko zielone. Tyle jest pięknych kwiatów na drzewach i krzewach ,że warto cieszyć oko ich pięknem . Uwielbiam kwitnące drzewa

-- 28 gru 2014, o 21:12 --
Danio-Dorota miło mi Cię widzieć

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Karolino jest jedyne wyjście z sytuacji kupić sobie aparat i robić też zdjęcia. Glicynia imponująca 

- karolacha
Marysiu kiedy to mój aparat
zresztą do tej pory robiliśmy sobie fotki. Dopiero od tego lata jestem na forum i pokazuję roślinki. Te nowe są już same, tylko te z przed FO są ze mną 

- Krychna
- Od: 23 mar 2010, o 19:27
Witaj Karolino
Przeszłam się po Twoim pięknym Królestwie, masz śliczne, zadbane roślinki, które za opiekę odwdzięczają się swojej Opiekunce.
Urzekła mnie Magnolia obsypana kwiatami
róże, hortensje i krzewy, których u Ciebie dużo
Będę odwiedzać i podziwiać. Pozdrawiam
ps. Super domek na drzewie.
Przeszłam się po Twoim pięknym Królestwie, masz śliczne, zadbane roślinki, które za opiekę odwdzięczają się swojej Opiekunce.

Urzekła mnie Magnolia obsypana kwiatami

Będę odwiedzać i podziwiać. Pozdrawiam

ps. Super domek na drzewie.
- karolacha
Krycha-Krysiu dzięki za odwiedziny i za dobre słowo
domek zrobił mój M. --samodzielnie
Taki zdolniacha, ale wnuczki wyjechały i domek stoi jako ozdoba

Taki zdolniacha, ale wnuczki wyjechały i domek stoi jako ozdoba

- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Karolinko, podziwiam, Twoja córcia taka zdolna , te koty są jak żywe.
Dziękuję za piękną wycieczkę , za oknami zima a ja latem się zachłysnęłam dzięki Tobie.Fajna z Ciebie laseczka.

Dziękuję za piękną wycieczkę , za oknami zima a ja latem się zachłysnęłam dzięki Tobie.Fajna z Ciebie laseczka.

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Karolinko przyjemnie zwiedza się z Tobą takie cudowne miejsca,jak np.ogród japoński ,widziałam taki ogród w Dobrzycy ,nie chciało się wychodzić
widzę kolejne kwiaty u Ciebie na drzewach,glicynia jest piękną ozdobą,wymaga mocnych podpór a drzewo jej zapewni

widzę kolejne kwiaty u Ciebie na drzewach,glicynia jest piękną ozdobą,wymaga mocnych podpór a drzewo jej zapewni

- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Karolinko witam poświątecznie no i jeszcze w starym roku , fotki które pokazujesz aż kuszą aby samemu w realu być na tych targach ,a ogród japoński wspaniały,przepiękne aranżacje ,tylko te tabliczki z podpisami mnie męczą ,że tam nie mogę podejrzeć nazw tych roślinek