Witajcie upalnie
Jak ja lubię taką pogodę... Nasze rośliny ? niestety niekoniecznie.
Rano podlałam już hortensje. Ich kwiaty ? zwłaszcza tych młodszych i przesadzanych wyglądają jak ugotowane.
Elwi, ale Ty nie chciałaś bladawca... Harlow Carr jest raczej jasną różą. Ja ją bardzo lubię, rzeczywiście. Nie podpadła mi

Anton to labrador. Póki co, jest grzeczniutki. Mam nadzieję, że tak mu zostanie
O, dzięki
Jagi. Imię osobiście wybrałam

Miało być tylko na A ? tak jak cały miot.
Jest mi bardzo miło, że lubisz oglądać te moje fotki
Madżen, dziękuję

Ja też byłam trochę udręczona pokładającym się Alanem, ale moja cierpliwość została wynagrodzona. Ty też się doczekasz
Gosiu, dziękuję
Ty masz za to więcej bylin i traw. Taki ogród przecież też jest piękny
Podpory zamawiałam u ślusarza. Wykonał je zgodnie z podanymi przeze mnie wymiarami.
Nie wiem, czy Sharifa Asma nie jest zbyt sztywna na podporę... Tak czy siak, powinnaś kupić tę różę, bo ona zbyt długo za Tobą chodzi
Gosia, jeśli chodzi o opisy, to może pokuszę się o nie zimą. Teraz trochę nie wyrabiam czasowo...
Tak, Antek to labrador.
Zuzka, no tak się składa, że właśnie kiszę się w domu i nigdzie nie wyjeżdżam
Niestety, z przyczyn obiektywnych, poza sezonem różanym wakacje też mnie nie mogą interesować (przynajmniej na razie)
Tereniu, ale Granny nie ma dużych kwiatów; ma ich za to całą masę
Ela, szkoda Twojej LI. Reklamowałaś?
W internecie znajdziesz bardzo dużo informacji nt. cięcia róż. Te bardziej wiotkie, pewnie nie obejdą się bez podpór ? przynajmniej na początku.
Milusiński podrapany
Co kwitnie?
The Lady Gardener
Herkules
Larissa i The Fairy
Claire Marshall
Trochę fotek ze ?słonecznej?...
Trudno mi się zdecydować, czy to jest ładne, czy bałaganiarskie

Nie mniej jednak te energetyczne kolorki pozytywnie na mnie działają, zwłaszcza teraz, gdy tak niewiele róż kwitnie...
Jesienią zamierzam dosadzić tu pomarańczowe tulipany (mam fazę na ten kolorek

)
Trochę liliowców
Hortensje
jeżówka blada i Arabella
Papallo White
Caribbean Green