Jadziu - ten wiadukt to most kolejowy, cały czas jest czynny...a po wycieczce bolą mnie pewne części ciała, ale ...super było.
Beaciu - - dziękuję za miłe słowa

Najbardziej spokojnym modelem pozującym do moich fotek był Pan Żaba...reszta tak sobie.
Krystian - a nie znasz nazwy tych kwiatków? Ładne są....
Martuś - masz rację, ciągle mi mało tego podziwiania przyrody. Wiosna jest niesamowita, to życie, które budzi się powoli z zimowego letargu...Chłonę wszystkimi zmysłami

I codziennie odkrywam coś nowego, a do tego pogoda....słoneczna, cóż więcej można chcieć
Marysiu - wycieczki rowerowe gdybym mogła, robiłabym codziennie...ale nie mogę
Miłko - zapraszam

A co do pelargonii, te kwiatki są dość łatwe w uprawie. Ja fenomenem ogrodniczym nie jestem, ale...pelaśki mi wychodziły.
Iwonko - takie zielone żabo - ropuchy to ja lubię....podziwiać, ale...ostatnio miałam szczęście spotykać w ogrodzie takie szare, ogromne

Tym nie robiłam zdjęć
Edytko - to prawda, mieszkam w ciekawym miejscu. Ciągle odkrywam nowe rzeczy do podziwiania. Wystarczy się rozejrzeć...Ja taka powsinoga jestem , uwielbiam wycieczki, zwiedzanie, poznawanie nowych miejsc. A Ty w jakiej okolicy się obracasz kochana
Aguś - Athshe - głaz w Leosi....to chyba o Diabelski Kamień Ci chodzi, ale to w innym kierunku..Wiadukt jest niedaleko Terespola, a Leosia w kierunku na Osie, Tleń. A obozy w Funce i Skrzyniskach, okolice jeziora w Charzykowach...to moje czasy harcerskie...wspomnienia
Aniu - łabędzie też mieszkają na sąsiednim stawie, moja Zuza woła na nie " Kubusie", ale się ich boi, bo kiedyś na nią syczały i troszkę nastraszyły. Ja też uważam je za piękne ptaki.

Muszę się pochwalić, że odnalazłam szafirki na moich rabatkach

Jest dobrze.
Małgoś - a widzisz jakie forum jest szkolące

i nie tylko w kwestii roślinek
Aguś - Agness - dziękuję

.Angielskie pelargonie mam po raz pierwszy, ale już je strasznie polubiłam. Wczoraj widziałam ładne sadzonki w O...i.
Aguś - Aguniado - moja okolica to lasy,łąki i pola...uwielbiam ją zwłaszcza o tej porze roku. I cieszę się, że zrobiłam Ci przyjemność.
a te pola żonkilowe mnie urzekły
i te bratkowe