Uploaded with ImageShack.us
Tak wygląda ustawiona fontanna,tylko muszę podjechać do ogrodniczego po biały grysik i na te kamienie go wyłożę,chyba wtedy fontanna będzie lepiej wyglądała.

Taką donicę kupiłam,ale była tylko jedna.Dzwoniłam do faceta przed chwilą zapytać czy dorobiłby mi kolumnę do niej,ale niestety wszystko ruszy dopiero wiosną.Muszę wstrzymać się z bólami.

To jest wykończenie i dół i na górę kolumn,które będą pomalowane pod kolor elewacji,ale zastanawiam się czy nie ładniejsze byłyby całe białe?
Bogusiu,też lubię bardzo wodę w ogrodzie,ale oczko jest pracowite,a fontanna stoi przy tarasie i na pewno będę częściej na nią patrzyła niż na oczko,które byłoby gdzieś w głębi ogrodu.U mnie pada dzisiaj cały dzień.
Dorotko,właśnie u tego nowego rh chyba ten pąk się otwiera i obawiam się,że z wiosennego kwitnienia będą nici.
Gosiu,na życzenie wklejam ci i też żałuję,że facet wyjeżdża.Jest świetnym fachowcem,będzie robił jakąś precyzyjną robotę przy detalach ogrodzenia jakiegoś pałacu,wszystko w betonie.Niektóre jego prace wyglądały jak z marmuru,naprawdę piękne.Marzy mi się jeszcze wiele jego rzeczy,np ławeczka,jakaś większa figurka,ma pięknego orła w kolorze fontanny i na kolumnie wyglądałby pięknie.

Takie korytka do moich begonii też byłyby piękne na tarasie.