Mój ci on 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ci on 2

Post »

Cześć, Miriam!
Wzruszyłaś mnie tym, że lubisz zimę, nawet tę w cudzych ogrodach ;:170.
Mam więc dla Ciebie swoje straszydło ogrodowe, taki trochę śmieszny aspekt zimy...
Zdjęcie już nieaktualne, bo śniegu u nas nie ma, ale ku pamięci może być.

Obrazek

;:196 śnieżne - Jagi
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gorąco dziękuję za zimne zdjęcia ;:196 Straszydło straszne ;:202 Ale piękne i pięknie nakryty stół ;:215 JagiS liczę na ciebie,na pewno jeszcze uchwycisz coś ze świeżej zimy i podeślesz :D
Miruś twoje są takie...księżycowe,kosmiczne,pięknie to uchwyciłaś.A,że u mnie śniegu brak,bardzo proszę przypominaj mi,jak powinna wyglądać zima.Prawdziwa.
Aniu zdjęcie malowniczej,misternie wyżłobionej zaspy byłoby pierwsze w kategorii Zima.Życzyć ci zawiei,jakoś głupio... ;:131
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
Ma-Do
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2010, o 20:29

Post »

Witaj Mirko :D zima,więc jest więcej czasu na zwiedzanie kolejnych nie znanych jeszcze ogrodów.Przejrzałam sumiennie cały wątek i ku uciesze zobaczyłam,że nie jestem odosobniona w swoich poczynaniach,tzn z przesadzaniem,karczowaniem i usuwaniem zbędnych roślin by zrobić miejsce dla nowych.A tych "miłości "wciąż przybywa,bo każdy miesiąc kusi pięknymi kwiatami-sasanki,tulipany,skalniaki,róże.I jak tu się oprzeć? :D
Przed nami kolejny sezon,na pewno będę podglądać co nowego dzieje się w Twoim ogrodzie.
Pozdrawiam Noworocznie :wit
Pozdrawiam , Małgosia
Moje wątki
Awatar użytkownika
miwia
500p
500p
Od: 2 gru 2007, o 22:46

Post »

Mireczko,
przyleciałam wieczorową porą wkleić zdjęcie z dzisiaj. Byliśmy u rodziny i tak mnie zauroczyły u nich na podwórku 3 Białe Damy, że musiałam, no musiałam im cyknąć fotki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wybierz, proszę jedno, a resztę usuń, bo nie mogłam się zdecydować, które wstawić :oops:
Pozdrawiam serdecznie
Mirka
Zapraszam do mojego ogródka
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Może bym i usunęła,ale które,jak wszystkie piękne :D .Dobrze zrobiłaś fotografując,imponująco wyglądają ;:215 Mój wątek otwarty na takie zdjęcia ;:180
Małgosiu bardzo się ucieszyłam z twojej wizyty ;:196 I będzie mi miło,jak w sezonie zajrzysz :D Ja też zimę wykorzystuję do poznawania nowych wątków ;:108
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
MORANGO
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2011, o 00:05
Kontakt:

Post »

Mirko piękny ogród, nawet zimą maluje piękne obrazy, u mnie sniegu jak na lekarstwo :roll: i boję się,że zima przyjdzie wiosną jak co roku :) Pozdrawiam i życzę wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku ;:196
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To obrazy nie z mojego ogrodu,Małgosiu,niestety :? Chciałabym,żeby moje roślinki tak bezpiecznie spały.U mnie mroźnie,ale bezśnieżnie.
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Ja Mireczko zrobiłam u sibie tylko dwa zdjęcia zimowe. No niestety, należę do tych, którzy nie za bardzo lubią te widoki. Owszem, gdzieś w górach lubię popatrzeć, ale ogródki pod śniegiem są wszystkie prawie takie same, przynajmniej w mojej okolicy. Tak więc czekam, aż będę mogła podpatrzyć u sąsiadów coś kolorowego.
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wandziu w jakim ty jesteś błędzie ;:302 Zimowe ogrody bardzo się różnią .Czy w jakimś spotkałaś straszydło?.Nie,bo jest ono tylko w Zielonych Pokojach ;:333 Nie wszędzie też znajdziesz tak pięknie ubrane Białe Damy,bo małe ogrody ich nie pomieszczą.I twój ogród Wandeczko nawet pod śnieżną kołderką też jest jedyny :D Masz tyle zachwycających elementów w ogrodzie,że my go zawsze poznamy ;:108 Wybierz więc,proszę,jeden chociaż i zrób mu zdjęcie tak dobre,jak tylko ty potrafisz ,a sama się przekonasz,że wzbudzi zachwyt nawet w gronie malkontentów :wink:
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Mireczko, no przekonałaś mnie trochę i poszperałam w tych swoich archiwach, żeby znaleźć coś zimowego. I znalazałam jakiś "widok z elementem". Ale mimo to, kochana, wolę jednak łyse przedwiośnie niż nawet najbardziej malowniczą zimę. Mogłabym już w pocie czoła kopać doły pod nowe nasadzenia zamiast patrzyć przez okno na zimową bajkę. ;:196

Obrazek
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Mireczko ;:167 pokażę namiastkę zimy, szron i śnieg z tego roku...szybko wszystko stopniało, zostały tylko takie zdjęcia.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zostaw jedno, pozostałe usuń...wybór należy do Ciebie ;:167
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A gdzież ja bym Aniu pozbywała się takich zjawiskowych zdjęć.Pierwsze do schrupania,drugie do zamyślenia,refleksji,trzecie...hm,też kulinarne :D Bądź czujna,gdyby te zawieje przyszły ;:306
No,Wandziu nie zawiodłam się ;:oj Patrzyłam długo na to zdjęcie i gdzieś mi tam za kratką skrzacik przemknął... Wrócę do przekonywania cię :D Pomyśl,gdyby tak na okrągło był sezon szpadlowo-dziabkowo-rękawiczkowo-grabny,nie byłoby czasu na odpoczynek,spojrzenie z dystansu na to nasze działanie.Ja najbardziej czekam na to buchnięcie wiosny po srogiej zimie(powiedzmy normalnej zimie).Takie,ach,chce się żyć ;:oj Żeby to poczuć ziemia musi na kilka miesięcy zniknąć z oczu ;:131
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
Margita
500p
500p
Od: 21 kwie 2012, o 19:37
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

I ja uważam, że wiosna najbardziej cieszy po porządnej zimie. Taka zima jak dzisiaj, to raczej przedwiośnie, tyle że w najgorszym wydaniu - deszcz i błoto.
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

No właśnie , deszcz błoto . Od godziny nieźle leje .Ani śladu śniegu , czarno na dworze.
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No proszę , wystarczyło tylko poprosić o zimę a już dziewczyny podsyłają zimowe zdjęcia --świetnie chociaż pooglądać :) bo u mnie zielono jak wiosną :) wolę jednak oglądać zimę niż ją mieć :;230 pozdrawiam <zimowe > dziewczynki i dzięki za widoki ;:180 :wit
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”