M sie postarał ,no cóż próbuje wkupić sie w łaski

Zima piękna ....ale wiesz,że nie dla mnie

No i ten cudny motyl,jak udało Ci sie uchwycić go tak pięknie

To w tym stawie łowiłaś dla mnie roślinki

Ha,ha,a nie mleczkiem?katharos pisze:Śliczne zdjęcia ...to z krowom rewelacyjne..aż mi sianem zapachniało
Piękna odmiana dalii .
A i stolik wygląda bombowo. kolorek też bardzo w moim guście
Dziękuję,przekażę M.elcia1974 pisze:Joluś
Wszystko pieknie, ale ja koniecznie muszę pochwalic stoliczko-kwietniczek ; bo ja bardzo lubię takie pomysłowe rzeczy.
I faktycznie M sprytnie wymyślił tą dolna półeczkę z dodatkowymi miejscówkami na doniczki.
Wiem,że multiflora-na pewno nie pachnie.A co do innych hoi,to nie wiem.Ale chyba większość pachnie.Lacunosa pachnie bardzo przyjemnie....polikola pisze:jak te wszystkie hoje zakwitną to będzie w domu mocny zapach chyba, że nie wszystkie pachną ?:
Oj,tak.Ale to nieuniknioneszarotka66 pisze:
Jolka chyba jednak "niestety". Kiedy byłam na ostatniej wywiadówce przed maturą młodszego syna to uświadomiłam sobie (i wszystkim zadowolonym z tej ostatniej babom), ze cieszyć się nie ma z czego, bo to mija bezpowrotnie młodość. Ale się wymądrzyłam.
Jolka piękne zdjęcia i te letnie i te zimowe. U mnie odwilż i błoto takie, że buty można pogubić.
izabela14 pisze:Oj nie wiem od czego zacząć . Może od najważniejszego--Michaś przeuroczy ,kolejna duma rośnie mamie![]()
M sie postarał ,no cóż próbuje wkupić sie w łaski ? Fajnie wyszedł ten stoliczek....
Zima piękna ....ale wiesz,że nie dla mnie : ja chcę wiosnę
No i ten cudny motyl,jak udało Ci sie uchwycić go tak pięknie
To w tym stawie łowiłaś dla mnie roślinki?
Joluś jak miło Ciebie zobaczyć
Musisz tą sąsiadkę na fo ściągnąćszarotka66 pisze:Oj JolkaNo przecież, że aroniówka. Zrobiłam wg przepisu mojej sąsiadki "stukniętej" maniaczki roślin ogrodowych. Czego ona nie ma u siebie w ogródku.
I co,zima wróciłakasiuta74 pisze:Joluś
U mnie teraz zimy niet ale pewnie wróci?..to pocykam....może..
Oczywiście pochwały dla M za stoliczek .Normalnie wygląda jak nówka sztuka
Moniś,dzięki kochanaNiunia1981 pisze:Pochwały dla roślinek i dla M. za stoliczek ale mi najbardziej podoba się ... KROWA
Dziękuję.Bardzo mi miło.Zapraszam częściej,bo chyba Cię wcześniej nie widziałam u mnieDorotak pisze:Jolu miło zobaczyć ciebie z maluszkiem letnie wspomniena piekne .
Brawa dla twojego mężusia ładny kwietniczek wyczarował ;