Effkowe Pole2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Effkowe Pole2
I co tam na działeczce , witaj niedzielnie Effciu 

- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Byłam wczoraj na działeczce i nie mogłam oderwać oczu od drzew zamkniętych w lodzie.Aparat nie oddaje tych widoków ,to było coś pięknego.Świeciło piękne słońce i kryształki lodu mieniły sie różnymi kolorami ,jak żyję nie widziałam czegoś podobnego.
Martwi mnie jednak to, co śnieg i lód porobiły z moimi roślinami ,strasznie są zmaltretowane.

Niebezpiecznie pochylone są olchy czarne ,boję sie aby nie runęły na moje ogrodzenie .
Martwi mnie jednak to, co śnieg i lód porobiły z moimi roślinami ,strasznie są zmaltretowane.
Niebezpiecznie pochylone są olchy czarne ,boję sie aby nie runęły na moje ogrodzenie .
-
No Effciu u mnie podobnie , cudnie wygladaja te rosliny w lodzie ,a jak słońce swieci albo wieczoram latarnie wygladaja bajkowo
Ale boje sie tykać ich aby nie połamac pedów , wiec czekam na tą odwilz aby ten lód sie roztopił bo chyba ruszanie teraz byłoby błedem....

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Witaj Ewus niedzielnie.Ja na razie leżę,bo leci mi ciurkiem z nosa i głos trace,dla niektórych to i lepiej jak nie gderam.
Cieszę się,ze mogłam komus zaoszczędzic pieniądze,bo ja tez złapałam sie na jesienna oferte w promocji,ale nie było napisane,ze ta promocja polega na sprzedazy jednego maleńkiego mikroskopinego żdziebełka.Jestem ciekawa czy cos przezimuje,bo przez sezon nie rozrosło sie wcale.Pocieszajace na razie to,ze snieg okrywa te maleństwa.
Cieszę się,ze mogłam komus zaoszczędzic pieniądze,bo ja tez złapałam sie na jesienna oferte w promocji,ale nie było napisane,ze ta promocja polega na sprzedazy jednego maleńkiego mikroskopinego żdziebełka.Jestem ciekawa czy cos przezimuje,bo przez sezon nie rozrosło sie wcale.Pocieszajace na razie to,ze snieg okrywa te maleństwa.
- E@K66
Dorotko ja też nawet ich nie tykam aby nie połamać.
Małgosiu bardzo sie cieszę z tych nasionek ,w tym roku przynajmniej będzie kolorowo u mnie ,kupiłam juz wielodoniczki do wysiewu nasionek.
Małgosiu bardzo sie cieszę z tych nasionek ,w tym roku przynajmniej będzie kolorowo u mnie ,kupiłam juz wielodoniczki do wysiewu nasionek.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ewus,ja sieje wszystko do gruntu.Nauczona poprzednimi trzema latami,ze szyte na przebite,nie kombinuje w tym roku.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Effciu , to i u Ciebie deszczy popadał przed tygodniem
Nieciekawie to wygląda. Coś o wiatrach mówili, lepiej żeby odwilż najpierw przyszła. Jak zacznie wiatr machać oblodzonymi gałęziami ....
No właśnie , nasionka 

- E@K66
Hm to mówisz Małgosiu ze do gruntu i nie bawić się w wysiewanie ?
-- N 27 sty 2013 11:11 --
Tadziu zapowiadali halny ,aż skóra mi cierpnie jak pomyślę co moze sie stać,niech najpierw odwilż przyjdzie.
-- N 27 sty 2013 11:11 --
Tadziu zapowiadali halny ,aż skóra mi cierpnie jak pomyślę co moze sie stać,niech najpierw odwilż przyjdzie.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ewciu przepiękną zimę mas na działeczce, a ten błękit nieba oszałamiający! Nie bój się roślinki sobie poradzą 

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Hej Ewuniu zazdroszczę, że działeczke masz blisko ja nawet nie wiem czy jeszcze cos na mojej stoi. Rozpoczyna sie nowy tydzień roboty -miłych pacjentów 

-
Effciunia miłego poniedziałka
Ze mna juz prawie dobrze 

- E@K66
Hej dziewczynki ,witam poniedziałkowo.
Marysiu mam nadzieje ze one sobie poradzą bo nie ciekawie to wygląda, w dodatku jestem nie na żarty przestraszona tymi olchami przechylonymi na moje ogrodzenie.
Dorotko cieszę sie że z tobą juz lepiej ,powodzenia
Marysiu mam nadzieje ze one sobie poradzą bo nie ciekawie to wygląda, w dodatku jestem nie na żarty przestraszona tymi olchami przechylonymi na moje ogrodzenie.
Dorotko cieszę sie że z tobą juz lepiej ,powodzenia

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Od rana pada śnieg
Wcale nie jest dużo cieplej, ale odwilży teraz nie pragnę. Kupiłam chude trawy na allegro, ale sprzedawca pokazał, jak wygląda sadzonka-jestem zadowolona, bo cena była adekwatna do wielkości 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ewuniu u mnie tak brzozy wiszą na grządkami, a na czapy stale dosypuje
Miłego poniedziałku! 

- E@K66
Trawiasto sie zaczyna robić
Marysiu byle do wiosny ,juz mam naprawdę dość zimy.

Marysiu byle do wiosny ,juz mam naprawdę dość zimy.