Arku, bardzo mi przykro, że poczułeś się zdegustowany, wróć proszę na wiosnę, to będziesz znów miał powód do płaczu (mam nadzieję!)Arkadius121 pisze:Ale masz fiołasy-za ładne i za dużo ich,jestem zdegustowany
![]()
Pozdrawiam
AniuAnia.S pisze:Karolinko widzę, że u Ciebie dyskusja fiołkowa![]()
Piękny masz awatarektylko nie mogłam Cię poznać
![]()
Joasiu, jak najbardziej, tylko że to będzie moja pierwsza zima z fiołkami. Czy przetrwamy?Migotka pisze:Karolinko bogactwo fiołkowe u Ciebie - liczę na wiosenne listkowe wymiany
Witam Adaś ponownie i czekam na zdjęcia Twoich rarytasówsadam8806 pisze:Witam po dłuższej przerwie ;) Telepatycznie na fiołki nam się rzuciło... i bardzo dobrze
Witam Klaudio w moich skromnych progachKlaudia470 pisze:Piekne masz roslinki
Celinko! Zajrzałam przed chwilą w Twój nowy wątek i jestem pod wrażeniem Twojej odbudowanej kolekcji fiołków oraz skrętników. Zazdroszczę podwójnych półeczek. Jak kiedyś pójdę "na swoje" to też sobie takie sprawiętrzynastka pisze:Widzę że fiołkomania zaczyna zataczać coraz większe kręgiFajnie
Witam Ciebie serdecznie Elciu i dziękuję, że do mnie zajrzałaś. Dziękuję za dobre słowa, naprawdę staram się, aby roślinkom było o mnie dobrzeelcia1974 pisze:Karolinko
Zajrzałam dziś w Twoje progi i muszę powiedzieć, że napatrzyłam się na mnóstwo pięknych kolorków.![]()
Śliczne masz roślinki i w domu i w ogródku. Na ogródku jak dla mnie kanny i dalie górą![]()
A w domu najmocniej spodobały mi się hoje i begonie
Witaj EwuniuRewi pisze:Witaj Karolino![]()
Bardzo się cieszę z tych listków które dostałam od Ciebie mam tylko jednego ciemnoniebieskiego z białym fiołka i myślałam nad powiększeniem kolekcjiTwoje są naprawdę cudne bardzo dziękuje
Dzięki Sylwia, gospodyni wyparowała na dobrą chwilęsylvi pisze:fiołki i fiołaski cudne , ale gdzie nasza gospodyni???
Justynko, niech Ci się ładnie przechowują i pięknie zakwitną w przyszłym rokuduju pisze:Karolinko, przyszły kanny i żonkile - bardzo dziękuję !!!
Jestem już Jolu, tęskniłaś?jola1313 pisze:Interesy,a Karoliny nie ma