A swoją drogą to doskonałą kolekcję gymnokalicji już zgromadziłeś. Są tam perełki, oj są...

No i teraz, człowieku, będziesz musiał z tym żyć...abaddon1986 pisze:Moja obrona trwała od godziny 8 do prawie 17, więc trochę zrąbany jestem ale i tak niedługo spadam opić tytuł magistra![]()
"Na szczęście"?abaddon1986 pisze: Na koniec świeżutkie zdjęcie całości mojej kolekcji, która na szczęście nadal mieści się w jednym kadrze![]()
Jakie na szczęście? Toż to karygodneabaddon1986 pisze:na szczęście nadal mieści się w jednym kadrze
Chyba napisałeś to z przekoryabaddon1986 pisze:Na koniec świeżutkie zdjęcie całości mojej kolekcji, która na szczęście nadal mieści się w jednym kadrze
Aparat miał trochę problem z oddaniem kolorusokolica pisze:G. schickendantzii aż tak wpada w róż?
Twoja logika jest powalająca Heniuhen_s pisze:Wniosek z tego, że jak będzie dużo więcej to będzie i dużo ładniej. Logiczne, prawda?
I jak? czy te trzy literki wykazały jakąś magiczną moc?abaddon1986 pisze:Obecnie sprawdzam przydatność tytułu magistra wysyłając CV na ogłoszenia o pracę