Ogólna odpowiedź co do astra nazwy nie znalazłam pan Janek nie pamięta bo po zmianie stanu cywilnego zmienił branżę
co się nie robi dla drugiej połowy
Wiolu trójsklepkę białą w bordo kropeczki zapisałam bo z białej nie ma co dzielić jest jeden badylek,co do liriope to jak się da podzielić nie ma sprawy ale teraz go oskubałam została właściwa karpa tylko,zobaczymy wiosną,choćby maciupki kawałeczek dla młodej ogrodniczki i bardzo sympatycznej
Stokroteczko cieszą nie tylko grzybki w koszyku ale i sam spacer po lesie dla odprężenia po pracach w ogrodzie,powiem szczerze mam czasami dylemat robić w ogrodzie czy zaliczyć las bo śneg spadnie a ja z pracami ogrodowymi jestem w lesie
Ewo 05 cieszy mnie że roślinki rosną a co do traw to pokaże wiosna bo po tej zimie dużo mi wymarzło,takie do dzielenia zostały trzy a reszta ma po parę źdźbeł,jedynie rozplenica się rozpleniła
Marysiu w niedzielę do lasu jedzie się na odpoczynek i spacerek po całym tygodniu pracy w ogrodzie no i może trafić się jakiś grzybek po drodze ale zdjęcia muszą być piękne z takiej wycieczki