Czesć wszystkim:)
Madzia lubię takie kwiaty jak eden i First Lady:) Widać je z daleka,mają duże kwiatostany i rządzą na rabatach
Tip Top ma fajny koralowy kolor

Byliny posadzone koło róż są pięknym dodatkiem,ja też musze dokupić jeszcze sporo,ale z roku na rok ostróżki same się wysiewają i jeżówki również także na pewno będzie coraz bardziej gęsto na rabatkach:)
Maju można pomylić Eden z First Lady,są naprawdę podobne:) Obydwie lubię i jestem z nich bardzo zadowolona:)
Leoś wydobrzał,ale u mnie niestety chorują liście,mimo,ze je systematycznie obrywam wciąż się pojawiają
Tip Top ma różne wcielenia i w każdym stadium inaczej wygląda...
Anetko The Weedgwood Rose jest śliczna,ma duże,ciężkie kwiaty,przez co pochylają główki ...
Graham Thomas? Kiedy to było ....na samym początku mojej przygody z różami kupowałam wtedy u pana Bogdana piękną sadzonkę,nawet po zimie liście wypuściła potem nagle zaschła na wiór

The Pilgrimm też się pozbyłam,a szkoda,bo miała cudne kwiaty...
Byłam dziś w Przytoku i kupiłam sobie różę Ritausma ...mam zamiar posadzić ją koło mojego bloku...podobno bezproblemowa,nie choruje,wciąż kwitnie czyli same pozytywy....
Kupiłam jeszcze ostróżkę Exalibur i złocienia białego miniaturkę
Odratowany Leoś
Artemis...czekam na jego drugie kwitnienie
Ledreborg po przesadzeniu choć malutki to ma kilka pączków
Bougle de Neige...
Chopin porządnie zmarzł,myślałam,że się już nie podniesie,a on nieźle wystrzelił w górę
Na Pashminę również czekam po raz drugi...
Eden
Munstead Wood ma jeden pączek,dzielnie walczy....
Powojnik bylinowy Olgae
Ukochana hortensja Limelight