Dziękuje Wam bardzo za wszystkie pochwały , jest mi bardzo miło , są nowe kwitnienia.
Teraz mam bardzo dużo pacy w ogrodzie więc będą nowe zdjęcia troszkę póżniej.
Tereniu powinnaś najpierw uprzedzić wszystkich zaglądajacych,że mają zamówić lekarza a następnie otwierać tę stronę.Oglądanie Twoich parapetów grozi zawałem.
Coś cudownego.Żadne słowa nie oddadzą ich piękna.Moje liście stoja jak zaklęte,cisza.
aaaaaaaaaa... jaki piękny parapet przez chwilę wyobraziłam sobie że jestem na łące, albo w jednym z tych pięknych angielskich ogrodów, które tak kocham i które śnią mi się po nocach
ale zakochałam się w tym zielonym fiołku odmiany Le-Kupawa, jest niesamowity... ach, serce zaczyna mi mocniej bić...
Zajmować się biologią oznacza podglądać Boga przy akcie stworzenia. /Walter Nernst/ Oto JA i moje roślinki
Już trzeci dzień podziwiam twoje fiołki, nie można od nich oderwać oczu. Na szczęście potrafię każdy kwiatek doniczkowy zamęczyć, (oprócz storczyków te jakoś rosną i kwitną) bo niepotrzebna mi następna choroba mam ich zbyt wiele. Ale z chęcią popatrzę na twoje cudeńka.
Zapraszam do siebie. Ewa Mój wątekNadwyżki Już Ireland!! Jak ja tęsknię za ogrodem!!
Śliczności fiołkowe, przez takie cuda wpadłam we fiołkozę
Dopiero rozkręcam się z fiołkami, więc niewiele o nich wiem. Postawiłam je na wschodnim oknie, podlewam tylko w podstawkę. Czy jest coś, czego im jeszcze potrzeba?
ksiegowa Grażynko teraz mam tak mało czasu na forum i zdjęcia ,że chyba najlepszym wyjściem będzie zamknięcie wątku .Pewnie ocalę nie jedno serce
One są cudowne , miło wieczorkiem sobie usiąść i popatrzeć na kwiatki .
Ganesh spokojnie wszystko będzie dobrze . Dzieciaczki sadze w jednorazowe kieliszki .
mroofka dziękuję .
Anna_eM o jak miło powiedziane , wszędzie gdzie wchodzę są fiołki jak w kwiaciarni .
evikc bardzo mi miło , ja też prawie wszystko zaleje oprócz fiołków .
84joanna bardzo dziękuje w i mieniu fiołeczków .I bardzo dobrze zrobiłaś ,jeśli fiołki rosną to wszystko jest ok ,najważniejsze by nie przelać , teraz to one muszą wykazać chęć kwitnienia .Jeśli nie to będziemy temu radzić
Zawsze będziesz miłym gościem
oksi bardzo się ciesze z Twoich fiołeczków , teraz u Ciebie będę je podglądała .
Trudno oddać tak na prawdę prawdziwe piękno fiołka .
Teraz parapety , który się rozkręca coraz bardziej .