Henryku rozbawiłeś mnie dziś bardzo Miód na moje małe serduszko A wiesz, że na prawdę chciałabym mieć taki dostęp do kwiaciarni? Tylko co to za uciecha pokazywać nie swoje, prawda?
Chyba powinnam policzyć swoje zbiory i dla uwiarygodnienia pokazać kiedyś fotkę zbiorczą.. tylko jak to uczynić?
Marto - to nie komplementy Ci prawię!
To szczery podziw!
Spaceruję po wątkach - wszędzie pięknie i roślinki śliczne. Ty ostatnimi czasy ZDECYDOWANIE najwięcej pokazujesz i najładniejszych. Dlaczego o tym nie napisać? Toż prawdę pisać nie grzech przecież...
Henryku jeszcze raz dziękuję, tym bardziej takie słowa utwierdzają mnie w przekonaniu, że to co robię, co lubię jest warte pokazania, bo jak pewnie wiesz, we własnym otoczeniu nie do końca znajdujemy zrozumienie Kasiu dziękuję Misiu zawstydzacie mnie troszeczkę Już ja widziałam te Twoje starocie- w najlepszym wydaniu
Wczoraj mi troszkę dnia zabrakło, więc dziś pora pokazać, że i mnie `święto` nie ominęło..
Ot, malutka niespodzianka M
Kolory jak najbardziej naturalne delikatny, landrynkowy róż i kwiaty wielkości połowy mojej dłoni..
*Na przedostatnim zdjęciu.. serce skryło się w środku
Kolorek zachwycający. Wspaniały prezent sprawił ci twój M. Brawa dla niego. A serce w środku rzeczywiście jest ukryte.
Mój na razie sprawił mi tylo obietnice, że jak pojedziemy gdzieś do miasta to też dostanę nową roślinkę. Ale kiedy to będzie
Martuś co Ty za modły odstawiasz przy tych kwiatach przecież to obłęd jakiś tyle pięknych kwiatów
to nie dopuszczalne ,ale to żart niech Ci rosną jak najpiękniej i kwitną jak najwięcej
Od rana tylu miłych gości, cieszę się, że zaglądacie
Aniu /anik/ ja myślę, że po tych obietnicach Twój mężczyzna jeszcze Cię zaskoczy Agatko /agata06/ , Grażynko /FRAGOLA/ , Monisiu /diament/ dziękuję Stasiu /skorpion811-51 takie tam.. swoiste czary-mary dziękuję Henryku /hen_s/ chyba masz rację, coś w tym jest jeśli własny M zaczyna wzbogacać kolekcje przy kolejnej okazji Asiu /mis20/ przed chwila pisałam w Twoim wątku jak to panowie się znają a Ty u mnie te same słowa Magduś /mojsze/ powiem tak.. jego wybory nigdy nie są przypadkowe Iwonko /iwosia88/ trzeba głębiej spojrzeć by odnaleźć to serce.. jak w życiu