Aniu nie mam ich wcale tak dużo tylko 24 storczyki i jakieś 40 innych + maluchy które się ukorzeniają + balkonowechan-dzia pisze:No to w takim razie![]()
jak Ty mieścisz tyle kwiatów?

Aniu nie mam ich wcale tak dużo tylko 24 storczyki i jakieś 40 innych + maluchy które się ukorzeniają + balkonowechan-dzia pisze:No to w takim razie![]()
jak Ty mieścisz tyle kwiatów?
Przyzwyczaiłabyś się .Ja wakacje spędzałąmna lotnisku w Dęblinie.Tam to jest dopiero huk.diament pisze:Pewnie, zakazany owoc najlepiej smakuje, jak bym miała lotnisko pod nosem to też byłoby źle
Te ,które są na oknach codzienniediament pisze:Andziacodziennie podlewasz kwiaty? Ile czasu Ci to zajmuje?
a co mąż na skrzydłokwiata?
No niby nie jest tak żle.arlet3 pisze:No widzisz Aniu wcale nie mam takiego problemu z pomieszczeniem moich roślinek
chan-dzia pisze:Arletko to ja naliczyłam przed chwilą u siebie w sypiałni 79 szt,na powierzchi ok 18m
arlet3 pisze:Aniu nie mam ich wcale tak dużo tylko 24 storczyki i jakieś 40 innych + maluchy które się ukorzeniają + balkonowe
Spokojnie ,rozkręcisz się i Ty ,pomożemy.anik pisze:No ta ja nie mam co tu z wami przebywać.
Swojemu od niechcenia podrzucam pomysły na kolejne półeczkiarlet3 pisze:A no przybywai troszkę zaczynam się martwić bo na busz to mi mąż nie pozwoli
To faktycznie jest problem.arlet3 pisze:Anik
Aniu ja mam ściany z płyty kartonowo-gipsowej i mam problem z półkami
Mojemu kiedyś robiłam test ,to tylko znał nazwę paprotki.Jak chcę,żeby pochwalił jakiegoś badylka ,to mu go pod nos ,no i nie ma wyjscia chawli .Właściwie to przytakuje,bo ja pytam czy ładny?przytakuje,ale jak juz pytam czy bardzo ładny,...to mówi żebym nie przesadzała.diament pisze:mój wczoraj powiedział, że i tak się nie połapie które to od mamy mama które nowe. I niech tak zostanie. A Twojemu M pewnie się spodobały begonie tylko nie chwalił bo mu nie wypada, jeszcze pomyślisz, że możesz inne kupić