Ogródeczek An-ki cz.2
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródeczek An-ki cz.2
Aniu, jaki on cudny 

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu piękne foteczki ślicznych roślinek wstawiłaś..teraz doceniamy jeszcze bardziej ich śliczność kiedy za oknem zawierucha.
Aniu mam nadzieję, że czujesz się już lepiej i że gorączka sobie poszła.
Chow się cieplutko.

Aniu mam nadzieję, że czujesz się już lepiej i że gorączka sobie poszła.
Chow się cieplutko.

Margo taką sadzonkę już pięknie kwitnącą kupiłam.Zapach jaśminu niezapomniany.Myślę że jednak będzie trzeba przekopać go w bardziej słoneczne miejsce.
AniuDS-póki mały to piękny dodatek do róż.Posadzony blisko Hanny-kolor głębokiej czerwieni.
Elu ta choroba bardzo nie w porę przyszła-kupiłam 3 róże i należałoby je posadzić do pojemników.Wczoraj kochana Nela posadziła mi pienną bo była już namoczona.Jerstem Jej bardzo wdzięczna.
AniuDS-póki mały to piękny dodatek do róż.Posadzony blisko Hanny-kolor głębokiej czerwieni.
Elu ta choroba bardzo nie w porę przyszła-kupiłam 3 róże i należałoby je posadzić do pojemników.Wczoraj kochana Nela posadziła mi pienną bo była już namoczona.Jerstem Jej bardzo wdzięczna.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj, Aniu
Chciałam się przywitać po powrocie
Było bosko- słonecznie i gorąco!!! Szkoda tylko, że u mnie ciągle zima...
Miłego dnia

Chciałam się przywitać po powrocie

Miłego dnia

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Aneczko razem z Nelą tworzycie bardzo zgrany duet ogrodniczy.
To może tak byście połączyły ogrody w jeden, wtedy obie miałybyście tyyy.....le miejsca do sadzenia.
To może tak byście połączyły ogrody w jeden, wtedy obie miałybyście tyyy.....le miejsca do sadzenia.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Grazynko może to byłaby dobra myśl 2x1czyli 2 ogrodniczki w jednym ogródku . Aniu
kuruj sie niedługo wiosna . Mój domowy patyczk forsycji już powolutku sie otwiera. Za to na dworze paki lilaków pięknie nabrzmiewają i forsycja również

- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
O jak forsycja nabrzmiewa ,to niedługo będzie cięcie róż... 

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
Anka może tego twojego Dekstera ktoś wyrzucił z domu bo atakował może nawet dzieci.Więc
uważaj na niego.Grażynka też ma takiego kotka straszny pieszczoch ale nie wiadomo kiedy dosyć mocno łapie zębami.Dzieci mogą się wystraszyć dobrze że u Ciebie ich nie ma.Kot jednak bardzo ładny.
uważaj na niego.Grażynka też ma takiego kotka straszny pieszczoch ale nie wiadomo kiedy dosyć mocno łapie zębami.Dzieci mogą się wystraszyć dobrze że u Ciebie ich nie ma.Kot jednak bardzo ładny.
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Watpię...wciąż by arów brakowałokogra pisze:Aneczko razem z Nelą tworzycie bardzo zgrany duet ogrodniczy.

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Też tak sądzę. Teraz sadzą na potęgę, a co dopiero by było jakby we dwie się dobrały 

Ten zgrany duet przeistoczyłby się w wyścig -kto pierwszy coś zasadzi a te kłótnie
,bo o pokojowym dojściu do konsensusu nie byłoby mowy.Gosiu
Danusiu ja też tak pomyślałam bo jest dość agresywny.Jednak dzisiaj zapolował na mnie bez pazurka.Pochwaliłam no i może zmieni się na lepsze.Poza tym nie wypuszczam go i pewnie musi gdzieś energię wyzwolić.Uwielbiam go.
Jadziulko muszę się wykurować bo w piątek duże plusy na termometrze i jak pisałam u Alionuszki ,przynajmniej dziury zaznaczę i chodnik
przesunę.Mam czas na rozmiękczenie M i przekonanie go,że trawa u nas paskudna,trawnik to taki nijaki itp...
Moniko no to przywiozłaś ze sobą ciepełko tylko gdzieś w porcie lotniczym czeka by go wpuścić.

Danusiu ja też tak pomyślałam bo jest dość agresywny.Jednak dzisiaj zapolował na mnie bez pazurka.Pochwaliłam no i może zmieni się na lepsze.Poza tym nie wypuszczam go i pewnie musi gdzieś energię wyzwolić.Uwielbiam go.
Jadziulko muszę się wykurować bo w piątek duże plusy na termometrze i jak pisałam u Alionuszki ,przynajmniej dziury zaznaczę i chodnik

Moniko no to przywiozłaś ze sobą ciepełko tylko gdzieś w porcie lotniczym czeka by go wpuścić.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
W dodatku trawnik trzeba grabić, nawozić, wyrywać chwasty a to bardzo uciążliwe no i wkońcu mech
nie mówiąc o pędrakach, które siedzą i wcinają korzonki. 

- JAKUCH
Właśnie Aniu to jest ten argument i nie trzeba kosiarki włączac
. U mnie dalej sypie

Dziewczyny to dodatkowe argumenty
Świetnie-wykorzystam je.
Powinny już kwitnąć na grządce a tu śnieg.

Powinny już kwitnąć na grządce a tu śnieg.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH
Łał piękny ten argument