Ogródek AGNESS cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gagawi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2007, o 21:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aga - dołączam się do zachwytów, a to sobie kiciuś wybrał miejsce do spanka :) esteta :lol:
Grażyna W
Mój ogródek
regulamin
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu, Halinko dziękuję :D powiem szczerze, że tę fotkę z kotkiem wstawiłam trochę przez pomyłkę, a wzbudziła największe zainteresowanie :wink: :lol:

Marylu faktycznie moje rozchodniki rosną już kilka lat i sa ogromne, z tym na ostatnim zdjęciu, to aż mam problem z podwiązywaniem, bo nawet jak związany to wykłada sie pod ciężarem na jedną stronę. Musze po bokach powbijać patyki :D

Eluś faktycznie po 2 zł to prawie darmo, ja z listków nie ukorzeniałam, ale wspaniale ukorzeniają się ucięte i wsadzone w ziemię gałązki :D Widzę, że Twoja Nora intensywnie pomaga Ci w ogródku :wink: :lol: i zmienia kompozycje według swojego gustu :wink: :lol:

Halinko, dziękuję, teraz jest wyjątkowo jeden kotek, przeważnie wylegują się dwa, lub trzy :lol: Słoneczniki też uwielbiam i zawsze sporo sieję, żeby cieszyły mnie w ogrodzie, ale i żebym mogła ciąć do bukietów, i podziwiać je i w domu :D

Jacku dobrze, że nie obciąłeś kwiatów, one na pewno się rozwiną, ponieważ są z korzeniami, moment i sie zaadaptują u Ciebie, ja celowo je wykopałam i wsadziłam bez przycinania, żeby już od razu u Ciebie kwitły :D Chociaż pewnie trochę się połamały w tym pudełku, bo było im ciasno, ale te złamane pędy, też gdzieś wetknij w ogródek i pięknie sie ukorzenią i dadzą początek nowej kępie :D Już się cieszę, na ten z białymi liśćmi, ja w ogóle bardzo lubię rozchodniki i te olbrzymie i skalniakowe maluszki :D Jacku jeśli masz ochotę na tego wysokiego słoneczniczka, to chętnie Ci wyślę, on jest późny, dopiero teraz zaczyna kwitnąć.

Grażynko, moje kotki kochają wylegiwać się na tym stole, bo tam całe popołudnie jest słoneczko :D i się wygrzewają leniuchy :lol:
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Witaj Agnieszko pięknie kwitną Ci powojniki i dzwonki. Reszta roślin równie piękna. Ale te pierwsze od razu wpadają w oko. A ta fotka ze słonecznikami i twoim pupilem jest po prostu rewelacyjna. Kociak stworzony do pozowania. Musisz wysłać go do reklam :D:D zbijesz majątek.
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12

Post »

Słoneczniki wprowadzają cudowny nastrój , i do tego zółte, lubię wszystkie ale żółte sa najpiękniejsze. Radosne takie , aż chce się przy nich usiąść .
Chyba od patrzę i sama sobie też tak zrobię, chętniej będę przesiadywać na balkonie. W końcu może naładują mnie energetycznie :D
Sabina

Moje linki
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wskoczyłam na minutkę do domu na odpoczynek, wzięłam się za przerabianie dużego skalniaka- praca, która absolutnie nie była zaplanowana na ten rok, no ale .....impuls :roll: Już jest pobojowisko zamiast skalniaka, prawie wszystkie roślinki wykopane, teraz czeka mnie wybranie darni z trawnika w związku z planem powiększenia,ułożenie kamieni, wymiana i dosypanie kupy ziemi i oczywiście posadzenie roślinek. Zaraz pójdę cyknąć fotki z pobojowiska i wieczorkiem wrzucę :roll:
x-d-a

Post »

Agnieszko, piękne kwiaty pokazujesz, choć już jesienne...rozchodniki, astry...
Kiciuś ma na tym stole ładnie i cieplutko, ale chyba dosyć twardo?
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Aguś ta fotka to rewelacja, jak ja uwielbiam takie klimaty,
teraz jest taki okres w ogródkach że robi się zmiany ale potem ile radości
wiosną :D
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Aguś ognik przygotowany,jutro wysyłam :wink: :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

no faktycznie fotka, jak zawodowego fotografa, pełen profesjonalizm
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marcinku dzięki :D Powojniki w tym roku kwitną niesamowicie długo, bardzo jestem z nich zadowolona i jeszcze kilka sobie dosadzę :D

Sabinko masz rację, zrób sobie bukiet słoneczników na balkon, będą cały czas cieszyły swoim widokiem, nie tylko przy wizycie w ogródku :D

Dalu kiciuś wyjątkowo upodobał sobie to miejsce, nawet twardość stołu mu nie przeszkadza, korzysta z późno-letniego słoneczka :D W ogródkach już faktycznie zaczyna sie pokaz jesiennych kwiatuszków :D

Taruś masz rację, teraz trochę wysiłku, a wiosną czas zachwytów i podziwiania wyników jesiennych prac :D Oby tylko rezultaty były zadowalające :roll: :lol:

Halinko dziękuję bardzo ;:196

Iwonko dziękuję :D cieszę się bardzo, że fotka sie spodobała, tym bardziej, że dałam ją przypadkiem 8) :lol:
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 14:08

Post »

Fota z kotem niesamowita!
Już kwitną astry :shock: ...jesień !!Ten niebieskawy ma bardzo oryginalną barwę.
Ja chyba jednak w tym roku nie rozbroję swojego skalniaka-choć sobie obiecywałam...koniecznie wstaw fotkę "pobojowiska" :wink:
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Aguś, ważne, że wstawiłaś to zdjęcie.
Bo to kolaż niezwykły !
Troszkę ze słoneczników van Gogha, trochę z martwej natury falamandów...
Poetycznie, malarsko, nastrojowo. :P

Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Agnieszko witaj zdjęcie piękne no i współczuję ciężkiej pracy przy skalniaku
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38

Post »

Ago z tym przesadzaniem mogłaś zaczekać na deszcz.
Roślinki lepiej by to zniosły.
Czekamy na fotki . :!: :!: :!: :!:
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Aga , jakbyś chciała coś ze skalniakowatych to daj znać, coś się znajdzie. :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”