Kolorowy ogród Geni -Cz.7
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
AgnieszkoJa też kocham liliowce no i irysy ,choć innymi nie pogardzę .
A te bordowe małe kwiatuszki to nachyłek ,ale okropnie się przewraca po deszczach jeden to się nawet połamał . Jak kupowałam powiedziano mi że to bylina mam żółtą to jest bylina a ten mam 1 rok tak że nie wiem czy przezimuje .
Jacku miły jak zawsze .
A malwa ta przy domu jest zdrowa tylko te od płotu sąsiadów są chore ,ale tam też zakwitła ciemno bordowa jeszcze nie zrobiłam zdjęcia a tak mi się podoba .
Liliowce w przyszłym roku będą pięknie u Ciebie kwitły sporo ich już masz do zeszłego roku ja też miałam tyle .
Izo zapiszę sobie jak mi gdzieś się powtórzy to jedna będzie dla Ciebie w tym roku sporo nie zakwitło.
Genia
A te bordowe małe kwiatuszki to nachyłek ,ale okropnie się przewraca po deszczach jeden to się nawet połamał . Jak kupowałam powiedziano mi że to bylina mam żółtą to jest bylina a ten mam 1 rok tak że nie wiem czy przezimuje .
Jacku miły jak zawsze .
A malwa ta przy domu jest zdrowa tylko te od płotu sąsiadów są chore ,ale tam też zakwitła ciemno bordowa jeszcze nie zrobiłam zdjęcia a tak mi się podoba .
Liliowce w przyszłym roku będą pięknie u Ciebie kwitły sporo ich już masz do zeszłego roku ja też miałam tyle .
Izo zapiszę sobie jak mi gdzieś się powtórzy to jedna będzie dla Ciebie w tym roku sporo nie zakwitło.
Genia
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Grzesik pisze:Genia, albo w ogrodzie, albo na forum, albo na poczcie wysyła rośliny, no i jeszcze trzeba ugotować obiad ;)
Na zdjęciach w ogrodzie jak zawsze porządek i wszystko kwitnie, Geniu skąd bierzesz na to siły? ;)
Jak mówisz tak jest ,trzeba czas podzielić, na wszystko musi starczyć . Ale TY też tak robisz pracujesz i masz piękny jeszcze chyba większy od mojego ogród .
Grzesiu a siły trzeba jakoś wykrzesać .
Genia
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Geniu
Twoje liliowce są wszystkie tak przepiekne , ze niemoge sie napatrzeć
.
Chyba na maxsa na nie zachorowałem...
. Chciałbym powiększyc ich ilość u siebbie na wiosne , ale gdzie Ty kochana je kupujesz ?
W sklepach internetowych ? , jakich ?
W jakich odstempach je Sadzisz ? Bo ja te od Ciebie posadziłem na przemian z irysami i za gęsto troszkę..
, musze chyba kilka irysków delikatnie przetransportować gdzie indziej..
.
Pozdrawiam

Twoje liliowce są wszystkie tak przepiekne , ze niemoge sie napatrzeć

Chyba na maxsa na nie zachorowałem...

W jakich odstempach je Sadzisz ? Bo ja te od Ciebie posadziłem na przemian z irysami i za gęsto troszkę..

Pozdrawiam

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- judyta
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
Ja także znam tylko żółtego nachyłkaAska pisze:Gieniu - bordowego nachyłka jeszcze nie widziałam, naprawdę ciekawy!

Geniu, czy możesz go pokazać z bliska, jaką ma wysokość, czy rośnie tak jak żółty?
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: