Leśny ogród Moni68 cz.2
Moniś ja też mam nadzieję, że prognoza się sprawdzi. Też nie mogę wyjśc do ogrodu, bo mokro i zimno i przeszywający wiatr.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochane, witam w poniedziałkowy poranek
Bardzo serdecznie dziękuję Wam za życzenia, sprawiłyście mi nimi ogromną niespodziankę i radość
Prawdę powiedziawszy rocznica była 16 marca, a przez chorobę Pawełka oboje o niej zapomnieliśmy
Zdaliśmy sobie sprawę z tego podczas wczorajszego obiadu
Mówią, że to rok kryzysowy...nam jednak ze sobą bardzo dobrze i mam cichą nadzieję, że tak pozostanie
Jeszcze raz dziękuję za życzenia i piękne kwiaty
A u mnie dzisiaj wiatr, że mało głowy nie urwie...pocieszam się, że to ostatni tydzień takiej brzydkiej pogody
Kochane, miłego dnia Wam życzę

Bardzo serdecznie dziękuję Wam za życzenia, sprawiłyście mi nimi ogromną niespodziankę i radość

A u mnie dzisiaj wiatr, że mało głowy nie urwie...pocieszam się, że to ostatni tydzień takiej brzydkiej pogody

Kochane, miłego dnia Wam życzę

- Tula
- Od: 7 lut 2009, o 15:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Monika
Najserdeczniejsze życzenia następnych siedmiu spokojnych i szczęśliwych 
U mnie w zeszłym roku to ja zapomniałam o rocznicy, a mój mąż... stwierdził, że skoro zapomniałam, to jego kwiatki nie obowiązują
Ale po obiedzie pozmywał ;)
Dopisane:
Monia, u mnie za to dzisiaj zero wiatru
Piękne słońce, tylko śnieg jak w styczniu. Środa/czwartek ma przejść jakieś krótkie, szybkie pogorszenie z wiatrem i deszczami, a potem już ma być pięknie aż do listopada... miejmy nadzieję, że tym razem nie zapomnieli o żadnym froncie, spadku czy tornadzie 

U mnie w zeszłym roku to ja zapomniałam o rocznicy, a mój mąż... stwierdził, że skoro zapomniałam, to jego kwiatki nie obowiązują

Dopisane:
Monia, u mnie za to dzisiaj zero wiatru