Odbiły coś??

Cześć, Madziumagdala pisze:Witaj Moniu
Trafiłam do Twojego ogrodu i na tym forum
( byłam w Twoim dzienniku budowy (a raczej komentarzach) pod nickiem magdajusz .
Forum ogrodnicze polecałaś właśnie Ty ,no i ..wpadłam!
Ogród ,widzę pięknie kwitnie ,tyle cudowności.
Ja właśnie dzisiaj pokazałam swoją skromną działkę (mam również piękną kwitnącą kalinę) ,ale nie wiem jak dodać link do siebie na dole postu
pozdrawiam ,Magda.
No wrzuc Kochana, wrzuc. Ja chetnie obejrzevertigo pisze:Cześć, Moniu - muszę Ci powiedzieć, że moje storczyki kwitną jak szalonemoni;) pisze:Moniu witaj![]()
Ja dzisiaj przyszlam podziwiac Twoja Kaline...Piekna...
Zreszta wszystko w twoim ogrodzie jest cuuudowne.
Pozdrawiam goraco![]()
![]()
Może wieczorem wrzucę fotkę
Aszko, dziękuję za te miłe słowa. Na razie długa droga przed nami do wymarzonego domku, ale może kiedyś uda się osiągnąć to, co tak pięknie nazwałaśAszka pisze:Moni,widziałam.Trafiłam przez przypadek.Bardzo mi się podoba Twoja koncepcja Dworku i trzymanie się zasad.Nie odpowiadają mi domki [na 500 m2 działki] z kolumnami i doczepionym garażem.Rozumiem -musi być ale...ja bardzo lubię symetrię.Ona nadaje ład i porządek.Szkoły kończyłam dawno ale pamiętam,że na historii architektury profesor kładł nam do głów zasady.I co nieco zostało w niej do dzisiaj
Prześledziłam cały wątek i Twoje starania o zachowanie formy.Myślę,że jak go wykończysz dodając do tego ogród to będziesz miała "pańską" rezydencję.Zimą kuligi,latem majówki a jesienią polowania.Z tego co wiem to jest na co polować.
Widziałam dzisiaj na "wyjeżdzie różowe drzewa.Wielkie i okazuje się,że to głogi![]()
![]()
ciekawe