Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
ale mi zrobiłaś smaka... wies co? Ja lubię kiełabasę z grilla i z ogniskajollla500 pisze:Ok jak wypróbuję to napiszę, ale ja i tak nie będę robić wcześniej niż na kolacje

Pewno, że lubię karkówkęi inne warzywa ... ale kaszanki nic nie pobije hihihi
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Jolu! Masz wyobrażnię,a to pomaga w ogrodnictwie.Życzę powodzenia i dziękuję za odwiedziny
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
Jola a ja wpadłam właśnie na pomysł... Dzięki Tobie...
Jutro moi Panowie zrobią sobie grila w domu
Bo ja wrócę koło 19.... a obiadu nie ma ... myślałam o ruskich z zamrażarki... ale nich wypróbują grila... teść się ucieszy
a ja mogę Ci polecic kociołek... jak masz w ogródku miejce na ognisko kup kociołek ... mmmmniam
Jutro moi Panowie zrobią sobie grila w domu

Bo ja wrócę koło 19.... a obiadu nie ma ... myślałam o ruskich z zamrażarki... ale nich wypróbują grila... teść się ucieszy

a ja mogę Ci polecic kociołek... jak masz w ogródku miejce na ognisko kup kociołek ... mmmmniam

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Jolu i Halinko kochane dziewczynki ... kupcie ... naprawdę !
Kociołek obkłada się liśmi kapusty i wkłada w środek warzywa różniaste i mięso, boczek czy kiełbasę... co kto ma... potem w żar ... pychota!
Do tego sałatka z pomidorów i ogórkówi mięty z tabsco albo sos czosnkowy ...
dla mnie pychota!
Kociołek obkłada się liśmi kapusty i wkłada w środek warzywa różniaste i mięso, boczek czy kiełbasę... co kto ma... potem w żar ... pychota!
Do tego sałatka z pomidorów i ogórkówi mięty z tabsco albo sos czosnkowy ...
dla mnie pychota!
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu, dzięki za pomysł na miniszklarenkę, ale mam inny patent - stare akwarium, które gdzieś sie poniewiera u Rodziców. Muszę go tylko przywieźć.
A moje passiflorki z badylków mogły się nie przyjąć, bo to nie najlepszy okres na ukorzenianie. Ale kiedyś mi się udało więc i teraz próbowałem. Tak jak pisał mój imiennik - passiflorę łatwo ukorzenić z badylków. A o tym, że trzeba odciąć pęd główny nie wiedziałem, a mimo to kwitnie jak szalona. Może te boczne same wyrosły bez obcinania
A moje passiflorki z badylków mogły się nie przyjąć, bo to nie najlepszy okres na ukorzenianie. Ale kiedyś mi się udało więc i teraz próbowałem. Tak jak pisał mój imiennik - passiflorę łatwo ukorzenić z badylków. A o tym, że trzeba odciąć pęd główny nie wiedziałem, a mimo to kwitnie jak szalona. Może te boczne same wyrosły bez obcinania