Danusiny miszmasz
Danusiu, już od dawna odwiedzam Twój ogród, podziwiam i uczę się, naprawdę nie takich zdjęć się spodziewałam...
Domek do rozbiórki,widać, a rośliny bardzo ucierpiały? Bardzo Ci współczuję, teraz jesteś tym wszystkim oszołomiona, ale znajdziesz siłę, by to wszystko odbudować, jestem pewna, taka pasja uskrzydla i sprawia,ze nie ma rzeczy niemożliwych. Trzymaj się!
Domek do rozbiórki,widać, a rośliny bardzo ucierpiały? Bardzo Ci współczuję, teraz jesteś tym wszystkim oszołomiona, ale znajdziesz siłę, by to wszystko odbudować, jestem pewna, taka pasja uskrzydla i sprawia,ze nie ma rzeczy niemożliwych. Trzymaj się!
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo Ci współczuję, taki piękny ogródeczek i taka szkoda. Co właściwie się stało? Czy straty są bardo duże? Poza tym co ewidentnie widać na zdjęciach. Mam nadzieję, że jakoś się pozbierasz! Trzymam za Ciebie kciuki!
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Dziękuję wszystkim za słowa pociechy . Już mi trochę lepiej . Spalili mi WSZYSTKO ; narzędzia , kosiarkę , meble , etykietki , doniczki , okna , drzwi , dach , dwa drzewa nadpalone , naniszczone rośliny w doniczkach , zryte skalniaki w pobliżu altanki .
.Zostały tylko mury. Prawdopodobnie " młodzi ludzie ?' bardzo się nudzili i spalili nam 3 altanki ( moją murowaną i dwie drewniane ), powybijali w innych okna . Straż gasiła pożar od 1 do 3 w nocy .
Na szczęście koty całe i zdrowe
.
Najgorzej ,że ja nie mam swoich ulubionych dziabek .I nie wiem od czego zacząć
.

Na szczęście koty całe i zdrowe

Najgorzej ,że ja nie mam swoich ulubionych dziabek .I nie wiem od czego zacząć

- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Wszystkim bardzo dziękuję . Co do roślin, to zobaczę dopiero jutro , bo dzisiaj nie miałam głowy . Mam nadzieję ,że te popalone odbiją od korzenia . Naniszczonych jest sporo rarytasików w doniczkach , jutro będę poprawiała i dosypywała ziemi . Sprawdzę co się da uratować
Jeszcze nie mogę uwierzyć w to co się stało
. Ciekawa jestem , czy uda się podpalaczy znaleźć . Ale nawet jeśli , to co mi z tego 

Jeszcze nie mogę uwierzyć w to co się stało

Danusiu! kradli mi systematycznie przez pierwsze 2 lata duze ilości roslin,a jednak ogrod powstal.Twoj tez się odrodzi
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F