No to musimy się skumplowaćroslynn pisze:Domowe w butelce coś bym miała ale lampy za to nie mam takowej.![]()
Ladna zima Bożenko a u mnie też wieje, że nie mogłam dzisiaj nawet dodreptać do sklepu

No to musimy się skumplowaćroslynn pisze:Domowe w butelce coś bym miała ale lampy za to nie mam takowej.![]()
Ladna zima Bożenko a u mnie też wieje, że nie mogłam dzisiaj nawet dodreptać do sklepu
ja to nawet bym nie poszła ,do najbliższego mam ponad kilometrgrazynarosa22 pisze:No to musimy się skumplowaćroslynn pisze:Domowe w butelce coś bym miała ale lampy za to nie mam takowej.![]()
Olu już 3 m-ce nie karmię,ale Zuzia nie chce pić mleka z butelki ,odruchu wymiotnego dostaje.Jadę na kaszkach ,jogurtach i danonkachaleksandra odwazna pisze:Widzę , że Zuzia już zrezygnowała z prywatnej jadłodajni![]()
Nie mam lampki , nie ma już winka , idę po naleweczkę
Ja miałam przyjemność skosztować winka Bożenkigrazynarosa22 pisze:No to musimy się skumplowaćroslynn pisze:Domowe w butelce coś bym miała ale lampy za to nie mam takowej.![]()
O kurcze bladeBOżENA1542 pisze:Anitko
zapraszam na dalsze degustacjePiwnica pełna ,ponad 100 butelek winka ,gronowe,porzeczkowe i nalewki z pigwy ,wiśni,brzoskwiniowe,kawowe
ta ostatnia szczególnie mi smakuje
nie ma sprawyAnitaaa pisze:Bożenko
Tą nalewkę pigwową zaklepuje![]()