Aga dom to dopiero z tego kiedyś będzie, na razie będzie poddasze, ciekawe czy ktoś kiedyś tak budował dom jak my, że najpierw będzie miał górę a potem dopiero będzie stawiał ściany na dole, ale to wszystko przez to, że jestem taka niecierpliwa i nie mam czasu czekać na te wszystkie zezwolenia i plany!agaxkub pisze:Monia toż to normalnie dom, a nie żadna wiata czy kemping...
super
Zaczynam - rogalm1 cz.1
hahahaha i dobrze ... bo to będzie Twój domrogalm1 pisze:Aga dom to dopiero z tego kiedyś będzie, na razie będzie poddasze, ciekawe czy ktoś kiedyś tak budował dom jak my, że najpierw będzie miał górę a potem dopiero będzie stawiał ściany na dole, ale to wszystko przez to, że jestem taka niecierpliwa i nie mam czasu czekać na te wszystkie zezwolenia i plany!agaxkub pisze:Monia toż to normalnie dom, a nie żadna wiata czy kemping...
super

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniczko, ja wcale Ci się nie dziwię że nie masz cierpliwości.
Ja też wolałabym jak najszybciej wynieść się z miasta, choć i to ma swoje plusy.
Ale jak już skosztowałaś tej przestrzeni i nowych wyzwań, to nie ma się czemu dziwić.
Podziwiam i troszkę zazdroszczę...
A domek będzie piękny, już to widać.
Ja też wolałabym jak najszybciej wynieść się z miasta, choć i to ma swoje plusy.
Ale jak już skosztowałaś tej przestrzeni i nowych wyzwań, to nie ma się czemu dziwić.
Podziwiam i troszkę zazdroszczę...

A domek będzie piękny, już to widać.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To chyba pierwszy tak nowatorski pomysł na to aby obejść przepisy.
Urzędy się ślimaczą, przepisy są do d........i tylko inicjatywa może coś zdziałać.
Wierzę, że jeszcze w tym roku poddasze zamieni się w całkiem przyzwoite lokum w którym na Nowy Rok wypijecie szampana.
Brawa za pomysłowość, kreatywne działanie i ekspresową realizację planów.

Urzędy się ślimaczą, przepisy są do d........i tylko inicjatywa może coś zdziałać.
Wierzę, że jeszcze w tym roku poddasze zamieni się w całkiem przyzwoite lokum w którym na Nowy Rok wypijecie szampana.
Brawa za pomysłowość, kreatywne działanie i ekspresową realizację planów.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Chciałam Wam pokazać kolejny etap naszej budowy

prace niestety idą bardzo wolno, bo mąż ma coraz mniej czasu a sąsiad, który nam pomaga złapał zapalenie oskrzeli i musi trochę wydobrzeć. Za to Robert ma nowa towarzyszkę - sikorkę, która cały dzień pilnie go obserwowała!

nagrodą za ciężką pracę są piękne widoki

prace niestety idą bardzo wolno, bo mąż ma coraz mniej czasu a sąsiad, który nam pomaga złapał zapalenie oskrzeli i musi trochę wydobrzeć. Za to Robert ma nowa towarzyszkę - sikorkę, która cały dzień pilnie go obserwowała!

nagrodą za ciężką pracę są piękne widoki

Ewusiu, ja też jestem ciekawa efektu końcowego, a do niego jeszcze tak daleko, ten tydzień będzie zupełnie stracony bo mąż wyjechał z pracy na tydzień do Włoch...Ave pisze:Sąsiadowi życzę zdrówka i szybkiego powrotu do pomocy
Dom pięknieje z każdą chwilą, i musi być super, skoro ptaszkom też się podoba. Kibicuję Waszej pracy i z cierpliwością będę czekała, żeby zobaczyć efekt końcowy