Witajcie

.
Niestety po moim ostatnim wpisie mój komputer poddał się i wysiadł

. Może do końca tygodnia uda się ustalić co padło . Mam nadzieję , że obędzie się bez większego wydatku

. Trudno jest ogarnąć forum z telefonu lub tabletu ale spróbuję. Wczoraj miałam mroźny dzień a noc z temperaturą - 11. Szkoda , że nie ma śniegu no ale co zrobić . W dalszym ciągu zastanawiam się nad różami i mam nadzieję, że po naprawie kompa dokonam w końcu ostatecznego wyboru. Przed awarią udało mi się jednak kupić 5 ostróżek w br

. Kupiłam u nich po raz pierwszy ale z tego co wiem na forum mają dobrą opinię więc o nic się nie martwię.
Kasiu z tym odbiorem osobistym to masz dobrze . Ja jednak zaryzykuję i kupię też kilka róż od Hyżów bo mają w ofercie Lagune i moja ukochaną Stephanie Baronin

, której aktualnie w Flo nie ma. Kupiłam w zeszłym roku i bardzo mi przypadła do gustu. Masz rację, ja po takich groszach mam okrywowa The Fairy. Pozdrawiam

.
Wiolu na jaką to różę tak polowałaś ? Fakt - nie opłaca się kupować tylko jednej róży więc dobrze zrobiłaś

.
Dorotko dzięki za szybką odpowiedź na moje pytanie

. Chyba jednak nie potrzebuję tam większego krzaka. W takim razie Crocus Rose musi poczekać na swoje miejsce bo na pewno w przyszłości ją kupię. Pozdrawiam

.
Lucynko miałam nie zamawiać róż ale jednak nie mogę się oprzeć. Szkoda , że u Ciebie nie ma już miejsca. Bardzo dziękuję i wzajemnie dobrego tygodnia życzę

.
Małgosiu ciekawa jestem co to wybrałaś

. Pewnie w Twoim wątku znajdę odpowiedź. Ja jeszcze się zastanawiam ale wychodzi na to , że zamówię z dwóch źródeł bo Flo nie ma Laguny a ja już od dwóch lat chce ją posadzić . Mam nadzieje , że szybko znajdziesz miejsce dla tej jednej róży

.
Agnieszko skąd ja to znam

. Ja to dopiero będę mogła szaleć jak nową część działki zaczniemy tworzyć . Póki co mogę już tylko delikatnie

. O tak , pieniądze na ogród idą jak woda ...
Lenko tam nie kupowałam róż ale możesz spytać w wątku w dziale róż . Ceny są spoko więc właściwie możesz spróbować . Powodzenia.
Ewo a czemu to musisz zlikwidować ? Pewnie jakieś zmiany związane z budową ? Czasem tak jest no ale trudno. Mam nadzieję , że wszystko sprawnie Ci pójdzie . Pozdrawiam

.
Agnieszko - aguJa ja w sumie zamówię tak około 10 ale nie więcej. W tym roku daruję sobie za to zakupy lilii. No chyba , że coś się zmieni

.
Kasiu mam nadzieję, że masz rację. Trzymamy za to mocno kciuki

. W każdym razie w moim przypadku każdy rok jest coraz piękniejszy bo rośliny rosną . Oby tak dalej , pozdrawiam .
Krysiu dziękuję za komplement

. Nowej części działki jeszcze nie obsadzamy . Pierwsze rośliny posadzę tam pewnie dopiero jesienią jak dobrze pójdzie. W każdym razie perspektywa jest bardzo przyjemna a czekam cierpliwie

. Dziękuję i wzajemnie

.
Ufff , dałam radę. Pozdrawiam i udanego popołudnia życzę .