Mój ogród - eukomis cz.1
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- madzisia777
- 100p
- Od: 26 sty 2009, o 12:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam.
Przespacerowałam sie po Twoim ogrodzie i jestem pod wrażeniem, brak mi słów bo sama na razie mieszkam w bloku i czegoś TAKIEGO nie widziałam.
Pozazdrości tylko sąsiadom takiej sąsiadki.
.
Piękny przedudny przemyślany ogród!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No brak mi słów ;:6
Mam takie pytanko odnośnie oczka wodnego- ile ono ma pojemności, jakie są jego wymiary??
Bo na wiosne ruszą prace na mojej budowie i w ogrodzie i interesuje mnie takie nie wiellkie oczko wodne.
Jak je pielęgnować, - wyczyrtałam że co 2 miesiące wymieniasz wode. Roślinki dobrze sie mają i masz nawet 2 rybki- cudo.
Proszę napisz coś więcej, bo zbieram informacje jak pielegnować małe oczka wodne, żeby na wiosne widzieć co robić jak
glony sie rozpanoszą.
Pozdrawiam Madzia
.
Przespacerowałam sie po Twoim ogrodzie i jestem pod wrażeniem, brak mi słów bo sama na razie mieszkam w bloku i czegoś TAKIEGO nie widziałam.
Pozazdrości tylko sąsiadom takiej sąsiadki.

Piękny przedudny przemyślany ogród!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No brak mi słów ;:6
Mam takie pytanko odnośnie oczka wodnego- ile ono ma pojemności, jakie są jego wymiary??
Bo na wiosne ruszą prace na mojej budowie i w ogrodzie i interesuje mnie takie nie wiellkie oczko wodne.
Jak je pielęgnować, - wyczyrtałam że co 2 miesiące wymieniasz wode. Roślinki dobrze sie mają i masz nawet 2 rybki- cudo.
Proszę napisz coś więcej, bo zbieram informacje jak pielegnować małe oczka wodne, żeby na wiosne widzieć co robić jak
glony sie rozpanoszą.

Pozdrawiam Madzia

- drozd
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
Halinko Jedno słowo cudownie.W głowie mi się nie mieści jak można na tak małym skrawku ziemi pomieścić tyle wspaniałości. Jesteś naprawdę "pozytywnie ogrodowo zakręcona". Będę na bierząco sledził Twoją oazę kwiatową i z niecierpliwością czekam wiosny, by zobaczyć w nowym wiosennym rozkwicie
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko, a Ty zerknij proszę, tu http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=20300 

Byłam wielokrotnie w Twoim ogródku, przepiękne miejsce stworzyłaś, podziwiam, do tego to w miejscu przy bloku i nic nie ginie...normalnie jak nie z tego świata:) gratuluję:)
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- madzisia777
- 100p
Dzikękuję Ci kochana za informacje
.
Wiem ze takie oczko uspokaja i nadaje niesamowity nastruj w ogrodzie.
Ja też bardzo chce mieć takie oczko- już zakupiłam formę do oczka wodnego- 350 litrów- też nie za wielkie i dlatego szukam informacji jak pielegnować takie oczko wodne żeby było takie ładne jak u Ciebie
.
Naprawde masz śliczności ogródek.
A kakskade widziałam że robisz, będę często do Ciebie zagladać i czerpać inspiracje.
Sama jestem Ciekawa jak Ci wyjdzie z tą kaksakdą
.
Podziwiam że wszystko robisz sama

Wiem ze takie oczko uspokaja i nadaje niesamowity nastruj w ogrodzie.
Ja też bardzo chce mieć takie oczko- już zakupiłam formę do oczka wodnego- 350 litrów- też nie za wielkie i dlatego szukam informacji jak pielegnować takie oczko wodne żeby było takie ładne jak u Ciebie

Naprawde masz śliczności ogródek.
A kakskade widziałam że robisz, będę często do Ciebie zagladać i czerpać inspiracje.
Sama jestem Ciekawa jak Ci wyjdzie z tą kaksakdą

Podziwiam że wszystko robisz sama

-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
Ja natomiast boję się założyć oczko.Mam dwóch łobuzów i nie wiem co przyszło by im do głowy! 

Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- madzisia777
- 100p
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj !!!
coś pięknego twój ogród jest cudowny
jestem pod wrażeniem
dziękuję i pozdrawiam ze wpadłaś na moja
coś pięknego twój ogród jest cudowny
jestem pod wrażeniem

dziękuję i pozdrawiam ze wpadłaś na moja

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam