Kochani Mój wnusio jest prze szczęśliwy od rana do wieczora na powietrzu... za to wieczorem padamy razem i do rana nas nie ma ... Będą jeszcze do soboty więc mój czas należny tylko do niego i oczywiście jego mamy, ale ona przyjechała by troszkę odpocząć
Tak kończą się nasze wspólne dni na wsi Pozdrawiam wszystkich... przepraszam że nie odwiedzam, ale będę wszystko nadrabiać od niedzieli... bo Leoś z mamą już wyjeżdżają
Zdjęcie Leosia z pomidorkiem i z pieskiem najfajniejsze Dla dzieci wieś to wolność i swoboda, czego nie da żaden plan zabaw! Cieszcie się sobą a na odwiedzanie nas masz tyle czasu
Ewuniu ciesz się wnusiem póki możesz, nas i forum masz na co dzień Widać na zdjęciach jak Leoś się fajnie bawi na wsi, zwłaszcza to z psem większym od niego mnie ujęło
Ewko miłe chwile szybko mijają ale zostają w Twój wnusio to prawdziwy aniołek a szczególnie jak śpi.
Widać, że podobało mu się z babcią od rana do rana przebywać.
Kochane dziewczynki Dziękuję za odwiedziny podczas mojej nieobecności...
Mój wnusio Leon tak rzadko widywany na żywo jest najważniejszy Niestety pojechał... słoneczna pogoda się skończyła, dzisiaj pada więc czas na nadrabianie zaległości
W ogrodzie coraz mniej kwitnie więc coraz więcej czasu na porządkowanie... Teraz jak popada to będę mogła posadzić cebulki wiosennych kwiatów, poprzesadzać niektóre roślinki i przenieść sadzonki hortensji i innych krzewów z patyczków na właściwe miejsce, zmienić miejsce źle posadzonym różom rozsypać nieco jesiennego nawozu i drzewnego popiołu z ogniska itd, itp ... czyli przygotowanie do zimowej ogrodowej stagnacji
Dziś moje kilka małych hortensji nie tych z patyczków ... ale dały radę ostatniej zimy i kwitną więc je pokarzę
Ewuś, szkoda że nie masz wnusia na co dzień. Każda ze stron na tym cierpi. Dlatego jak już jest, to korzystaj.
Ta przedostatnia hortensja ma przecudny kolor Jak ja bym chciała żeby u mnie chciały ogrodówki kwitnąć. Śliczne masz je wszystkie
Ewko hortensje naprawdę masz śliczne zwłaszcza ta trzecia. Ten środek z guziczkiem mnie urzekł...tak jak róże, które mają taki guziczek.
Czas spędzony z wnusiem będziesz miło wspominać, no a teraz trzeba zaległości odrobić.
Ewciu naładowałaś akumulatorek babciny i na jakiś czas starczy a potem będziesz tęsknic...może kiedyś wrócą do ojczyzny...kto wie?
Śliczne kolory hortensji, moje ogrodówki ucierpiały nie wiem czy od zimy czy od wiosny ale ani jednego kwiatu a w ostatnie lata miały cudne aż rozdawałam w charakterze bukietów Ogród Ci podlało?