W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Rocky był cudowny.
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2006, o 13:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Obiecana fotka małej Bonni :)

Obrazek
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Cudny maluszek, ma już ładnie wybarwioną główke.
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

DankaWS pisze: ma już ładnie wybarwioną główke.
Tylko główkę na razie ,reszta czarna jak smoła.
Danusiu ,jak często kąpiesz swoją Laylę ?
Sprawdziłam ,mam szampon i odżywkę All System ,natomiast do rozczesywania kosmetyk Hery.
Takie produkty dostałam w lokalnym sklepiku i myślę ,że są dobre.
Wiem ,że u tych piesków włos jest bardzo ważny i trzeba o niego bardzo dbać.
Awatar użytkownika
Tamka
50p
50p
Od: 13 sty 2008, o 14:43

Post »

Goni@k poznałam też ból gdy najlepszy przyjaciel odchodzi za tęczowy most , miała Kubusia pinczerka który żył 19 lat i jak pamiętam najbardziej go kochałam u schyłku jego życia , był taki cierpliwy i rozumieliśmy się bez słów . Wiedziałam kiedy mam mu rozmasować udka bo mu sztywniały kiedy wynieść na dwór aby się załatwił bo bardzo się wstydził jak coś w domku zrobił . Był bardzo cichutki więc go brałam do pracy aby nie zostawał sam. To był mój pierwszy pies w życiu
A co do kleszczy to jestem przerażnona , w Gdańsku nic nie mówią o zagrożeniach . Moje psiaki są przważnie w domku ale w Taty to biegają po ogródku i są skłonne na kleszcze . Dżekusiowi w ub roku wyjęłam chyba z 50 pomimo , że miał obróżkę tak go kleszcze dopadają ale całe szczęście , że nic się nie stało , Funia natomiast ma od czasu do czasu
To jest Funia
Obrazek
a to Dżekuś
Obrazek
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Tamko ,fajne te Twoje pieski :D Widać ,że zadowolone z losu :D
Kleszcze są grożne jeśli są zarażone bo wtedy przenoszą niebezpieczne choroby takie jak babeszjoza.
Jeden zarażony kleszcz,który ukąsi psa może spowodować jego zgon.
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Kapie Layle co dwa tygodnie.
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

goni@k masz śliczne pieski ;:168 Sabinka jest teraz szczęśliwa za Tęczowym Mostem. a reszta to chyba niezłe rozrabiaki ;:183 a Bonni to psia miss, zresztą jak wszystkie yorki ;:333
DankaWS też mam w domu zdjęcia moich psich dziewczynek, a w ogródku pod kamieniem spoczywają na zawsze, a ja codziennie idę je odwiedzić. W oczach Rocky widać figlarne iskierki, dobrze, że wspomnień nam nikt nie odbierze
Tamka Funia ma łobuzerskie spojrzenie, a Dżekuś pewnie się czai na kota ;:183 Twój Kubuś dożył sędziwego wieku, piękna jest tak przyjaźń a im piesek starszy tym jest mądrzejszy :D
a o szczepionkę p/kleszczom i pchłom zapytaj lekarza weterynarii, mój pies dostaje taką w kroplach, które są podawane na skórę w okolicach karku
Awatar użytkownika
bigaczzz
200p
200p
Od: 16 lut 2008, o 10:43

Post »

Oj przy tych yorkach czy innych psach mających długą sierść kąpiel wygląda strasznie. Ja mam problemy z Arem bo niestety nie lubi wody i czeka tylko na okazję żeby z wanienki wyskoczyć i zacząć się ocierać o ziemię. Ale chyba wasze pieski nie robią takiego przedstawienie przy kąpieli co mój. Dobrze że z moim chociaż przy czesaniu nie ma takich problemów co przy myciu bo jako jedyne z wszystkich zabiegów "upiększających" podoba mu się...
Awatar użytkownika
Ediii
50p
50p
Od: 12 gru 2007, o 11:03

Post »

goni@k współczuję Ci bardzo. I doskonale Cię rozumiem. Rok temu przeżywałam to samo. Tylko, że jeszcze musiałam podjąć decyzję o uspaniu suczki, żeby ulżyć jej cierpieniu. Bo nie było dla niej ratunku....
I rozpaczałam bardzo. I również obawiałam sie czy ze mną jest wszystko w porządku, że tak płaczę po psie...... Bo nie mogłam dać sobie rady z tym wszystkim..... A koleżanki w pracy tego nie rozumiały. Nie mają zwierząt. I czułam się jak idiotka jakaś... Dziwiły się jak to można rozpaczać po psie. .....
Ale ludzie, którzy kochają zwierzaki i mają pieski rozumieją. I wpółczują. Właśnie tacy ludzie są na tym forum.
Otrząsnąć z tego wszystkiego pomogły mi także moje dwie suczki...... - córki tej uspanej...

I jest z tobą wszystko ok....... Jesteś wrażliwym człowiekiem.
Jestem z Tobą.....
Pozdrawiam
Ediii
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dzięki za wsparcie ,Ediii :)
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

goni@k śliczne masz psiaki, czarny wilk podbił moje serce, a yorczek...sama słodycz ;:226
Tamko, fajne kudłacze :lol:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
anielka127
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 18 mar 2008, o 08:31

Post »

Ale piękne macie te czworonogi. Ja niestety nie mam pieska ale bardzo chciałabym miec takiego seterka irlandzkiego. Marzenie
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Marzenia są po to by je realizować :D
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

anielka127 popieram Danusię marzenia są po to, by je realizować, mój Kefir to pies trudno dostępnej rasy, a jednak szczęście się do mnie uśmiechnęło, tylko czasami trzeba szczęściu troszkę pomóc ;:183 trzymam kciuki by i Tobie marzenie o seterze irlandzkim się zrealizowało ;:215

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”