Aniu,super jak grzybki leśne są pod ręką ,właśnie po to zasadziłam brzozy ,sosny i dąbki
Iwonko,może na wiosnę zrobię jak piszesz z tym nacięciem ,pozdrawiam,
Aniu,ciągle nam będzie czegoś brakować to dziwne ,ale tak trudno nas roślinnie zaspokoić
Tereniu,witaj nie mam dużo żurawek ,ale troszkę trzeba mieć ,żeby dopełnić kompozycje,Michałki też lubię w jesieni ,gdy już wszystkiego mniej,buziaczki dla Ciebie
Beatko,myślę ,że żurawki spokojnie przetrwają zimę,pięknych snów życzę
Kasiu,dobrze ,że dotarły to teraz niech tylko rosną ,żurawki jak odmłodzisz to znowu powinny być piękne,pozdrawiam buziaczki
Aniu,Andzia 84,u mnie te ciemne żurawki też rosną w słońcu i dość im nic nie jest,Cleome też pojechało do Ciebie,więc myślę ,że będzie piękne
Dorotko,Rire A jest u mnie 2 lata bez problemu przetrwała tamtą zimę ,myślę ,że i w tą nic jej nie będzie,jeszcze nigdy nie wypadła mi przez zimę żadna żurawka,jedną tą bardzo ciemną zjadła mi mysz w środku lata,podchodzę ,bo żurawka leży zwiędnięta ,dotykam ją a ona została mi w ręce bez korzonka,zjedzone były wszystkie korzonki
Dorotko,wszystkie odpadki z grzybów zakopuję w tym lasku na głębokość połowy łopaty,jak jest wysyp to zbieramy ich 40 dziennie,żurawki to same rosną ,nic się nimi nie przejmuję
Ewciu,ale ,mnie też wszystko kusi i też wielu roślin nie mam i kupuję

i nie ma chyba końca,bo ciągle coś nowego pokazuje się na rynku ,producenci wiedzą jak nas oczarować ,i tak po kolei jeden drugiego czaruje tymi pięknościami,a my jesteśmy zniewoleni
Iwonko,nawet nie wiedziałam,że żurawki mają tylu zwolenników i tak sie podobają ,pozdrawiam
Soniu,jak wychodzę do ogrodu i widzę morze kwiatów to lecę po aparat,dopiero jak włożę do laptopa to widzę,że przecież wczoraj też robiłam zdjęcia tym samym kwiatom i tak wygląda,jakbym powtarzała te zdjęcia ,a ja po prostu ciągle fotografuję ,żeby czegoś nie przeoczyć

i tak się nazbierało,nieraz to już się powstrzymuje z tymi zdjęciami ,ale za to teraz jest co wspominać

,jeżeli chcesz nasionka różowych i fioletowych i jeszcze innych roślin to daj adres,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Marysiu,jak pokazywałam te wszystkie zdjęcia to ich trochę mijałam ,bo wydawało mi sie ,że może nie będą się podobać i jestem zaskoczona zainteresowaniem ,i tym ,że tyle osób je lubi,pozdrawiam i duża buźka dla Ciebie