Leżenie w łóżku to nie dla mnie,ale cóż,trzeba się kurować.Już siedzę
Jest lepiej,zastrzyki biorę tabelki biorę i zwykłym termoforem z gorącą wodą wygrzewam kręgosłup i o dziwo ten okład pomaga.Chodzę!!!!
Na rehabilitację jak co roku szpitalno- sanatoryjną mam w listopadzie,bo tak zawsze mi pasuje ,bo ogrodu już nie ma.Zwykłe zabiegi złożyłam ale na luty mam.No róż tak Polska,takie leczenie,Ale już u kolegi masażysty się umówiłam na kilka zabiegów.
Kurcze będzie dobrze ,musi być dobrze,przecież ja mam dopiero czterdzieści kilka lat
anym-Aneczko; Tacca-Danusiu; tesia39-Tersesko; malgocha1960-Gosiu Dziękuję kochane za wsze dobre serducho ,słowa pocieszenia,i życzonka zdrówka,

aby jeszcze one długo było.
I oby operacji na kręgosłup nie musiało być,Zawsze jakoś tego się boję .
Liliowce dopiero zaczynają swój spektakl.

Bardzo jestem ciekawa siwek od Ismeny,ale nie wiem czy one w tym roku zakwitną
aneczka1979-AniuDziękuję kochana.Oj perfekcyjnie to chyba było na krótko. a teraz to ziele mnie zarośnie na całego.ale cieszę się,że opryski na róże zrobione i powycinane chore liście,
Reszta pomału się zrobi.Czytałam ,że róże zamierzasz kupować??
Gdzie??Już upatrzyłaś sobie odmiany??Ja wymyśliłam,że jeszcze z 5 6 dokupię na jesieni

Tylko nie wiem gdzie zmieszczę ,na 3 mam miejsce.
Anna55-Aneczko Kuruję się kuruję.

A o kręgarzu nie myślałam, jakoś sceptyczna do tego jestem.A co pomaga??Trzeba znać naprawdę dobrego
heliofitka-Iwonko Żyję ,chodzę pomału ,a to już dobrze.

Lilia św.Antoniego ( u nas tak ) u mnie kwitnie dopiero drugi raz .Sadziłam ją w 2 miejscach,W tym chyba ze 3 lata temu i dopiero pierwszy raz zakwitła.
Nawet zapomniałam ,że tam jest,przy czosnkach.

A inne lilie jakoś dobrze rosną. coś było na kilku,to opryskałam od mszyc bo to tylko miałam,ale podziałało,i nic już nie ma.
ACHILLEA (KRWAWNIK) RED VELVET

pierwszy nachyłek

Marmoladka coraz piękniejsza

Tawułki na razie 2

Czyżby zżerał moją hostę ???

Kwiat lubczyku

pierwszy kwiat hortensji Adrii

anemonek przkwita
Rzut na okolicę

Następnym razem inne strony
i łąkowy bukiecik dal was
cdn..