Ogród w dolinie cz.10,czyli jak marzenia stają się faktem
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród w dolinie cz.10,czyli jak marzenia stają się faktem
Ja też kupuję cebule w sklepie w kropki, owszem po roku jest ich mniej, ale jak się co roku dokupuje, to wiosna jest kolorowa, a ceny takie przystępne, ze nie jest to problem. 

- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przyłączam się do grona zadowolonych z tulipanów ze sklepu owadziego.
Najwięcej mam tych bordowych i trochę papuzich. Zgadzają się odmianowo z ilustracjami na pudełku.
Jesienią zamierzam zainwestować w większa ich ilość.
Pozdrawiam
Najwięcej mam tych bordowych i trochę papuzich. Zgadzają się odmianowo z ilustracjami na pudełku.
Jesienią zamierzam zainwestować w większa ich ilość.
Pozdrawiam

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Jakie piękne tulipany.Widze że kwitną Ci orliki to te mini chyba tak u mnie właśnie one kwitną.,
Dalia jaka ładna i ładny ma kolor.
Pozdrawiam cieplutko.

Dalia jaka ładna i ładny ma kolor.
Pozdrawiam cieplutko.

- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Sklep owadzi.....musiałam chwilę pomyśleć 

- a_nie
- Od: 31 mar 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
I ja Aniu po Twojej rekomendacji sklepu owadziego dokupiłam właśnie tam rh Percy Wiseman. Ceny są tam konkurencyjne.
U mnie też spradza się sposób leniwców- nie wykopuje tulipanów tylko dokupuję i jest ich coraz więcej i tak kolorowo
U mnie też spradza się sposób leniwców- nie wykopuje tulipanów tylko dokupuję i jest ich coraz więcej i tak kolorowo

-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Słyszałam, że w sobotę spotykasz się z Danusią. Nie wiem tylko, której zazdrościć...pewnie jej, że zobaczy twój wspaniały ogród
Dzisiaj sprawdziłam stan moich tulipanów i okazuje się, że najlepiej prezentują się zeszłoroczne nasadzenia (oczywiście z B.
)

Dzisiaj sprawdziłam stan moich tulipanów i okazuje się, że najlepiej prezentują się zeszłoroczne nasadzenia (oczywiście z B.

- ann_30
- Od: 7 mar 2012, o 10:36
Ja jesienią sadziłam kwiaty z różnych marketów ale to Biedronkowe okazały się najładniejsze i najbardziej zgodne z tym co było napisane na opakowaniu.Na pewno jeszcze powiększę kolekcję tulipanów chociaż tobie Aniu pewnie nigdy nie dorównam 

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- wielkakulka
Na 4 fotce od dołu jakaś wrózka kwiatowa się pojawiła?
- Dyskrecja
- Od: 22 lis 2010, o 20:01
Bardzo pięknie prezentuje się Twój wiosenny ogród Aniu, soczysta zieleń trawy i kolory kwiatów
.
U mnie też już bardziej kolorowo ale z otwarciem wątku poczekam do pierwszej rozkwitniętej róży w ogrodzie. Pochwalę się, że kupiona pod koniec lutego róża z gołym korzeniem, posadzona w donicy zakwitła mi w domu na święta pięcioma pięknymi piwoniowymi kwiatami, / Paul Neyron /. Pozdrawiam Cię Aniu i będę zaglądać

U mnie też już bardziej kolorowo ale z otwarciem wątku poczekam do pierwszej rozkwitniętej róży w ogrodzie. Pochwalę się, że kupiona pod koniec lutego róża z gołym korzeniem, posadzona w donicy zakwitła mi w domu na święta pięcioma pięknymi piwoniowymi kwiatami, / Paul Neyron /. Pozdrawiam Cię Aniu i będę zaglądać

Przepiękny ogród - nie tylko pojedyncze roślinki, ale całość 

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Majeczko (majka411)! Oj róże od Ciebie jakoś trudno startują. Nie spodobała im się eksmisja. CPM niestety nie przeżyła, a reszta dzielnie się trzyma. Zapewne ten rok będzie dla nich trudny, ale damy radę
Pusto? Nie wierzę. Ale spokojnie poczekam

Asiu (cyganka)! Tez przezywałam taka chwilę. I z roku na rok dosadzam, więc może nie mam tyle, co inni, ale sporo. Niektóre z moich też już się rozrosło.

Iwonko (Ivona44)! Przyznam, że tulipany w tym roku mi się udały. Wreszcie jest efekt zbliżony do zamierzonego.

Andrzeju! No tyle tulipanów to ja nie mam. Tegoroczny Twój wynik także jest imponujący!

Aguniu (aage)! Oczywiście, że można. Każdy ma, co mu się podoba i to jest piękne
Dla Ciebie rajska jabłoń. Podobała Ci się!

Ilonko (ilona2715)! I ja uwielbia wiosnę
Ta kora określana jest jako dekoracyjna. Z firmy Pokon. Nie jest tania, ale świetnie się trzyma i po zimie jedynie trochę dosypuję. Taka mi się właśnie najbardziej podoba!

Dorotko (DJT_1)! Ja spróbowałam i będę tam kupować co roku. Na prawdę warto!

Kasiu (kasiaflo)! I dlatego ja co roku jesienią kupuję co najmniej wiaderko cebul i dosadzam

Aniu (czar_na)! Nie tylko mieszczę, ale mam jeszcze miejsce. Dalię posadziłam wczoraj z przodu rabaty, bo jest malutka!

Justynko (justyna_gl)! I mnie efekt się podoba! Wreszcie jest tak, jak chciałam.

Marzko (Sosenki4)! I ja jestem zadowolona z tych zakupów. Tanie, zdrowe i zgodne z opisem. Czego chcieć więcej?

Aniu (Rudominka)! Spełniłam wczoraj twoja prośbę
Moje kompozycje to raczej improwizacja
Na razie kwitną te malutkie orliki, ale reszta też ma pąki.

Geniu (e-genia)! Tylko te malutkie
A co do reszty, to kwestia tygodnia.

Justynko (7koliberek9)! Byliny szybko się rozrastają i już po roku są dużo większe
Zatem się nie denerwuj!

Teresko (tesia39)! Nie będziesz żałować. Ja w tym roku tez zapoluję

Igo (iga23)! Nie wszystkie znikają. Niektóre mi się rozrosły. Ale faktycznie ceny są takie, że kupno wcale nie boli... Te np. się rozrosły!

Justynko (klarysa)! Ja mam chyba najwięcej żółtych
Ale muszę mieć inne, więc dalej będę kupować!

Kasiu (kasiula17)!
Zrobiło się na prawdę kolorowo!

Aniu (wielkakulka)! Ale się domyśliłaś
Wróżek kwiatowych mam 4

Alu (a_nie)! Sposób leniwych jest wygony i tyle. Nie mam czasu na bawienie się w wykopywanie. Widziałam rh ładne i za 19.90
Ale nie mam pomysłu, gdzie je posadzić...

Iwonko (heliofitka)! Mam tremę
Ale już wiem, że w każdym ogrodzie są miejsca niedoskonałe. Tulipanki z B, są the best!

Aniu (ann_30)! To dobre źródło tulipanów i nie tylko. Szybko schodzą, więc nie kupisz zasuszonych cebul. Co do ilości... Wielu ma znacznie więcej

Heniu (Dyskrecja)! U jak na razie pączków różanych nie jest wiele, ale przecież maja czas... Na razie wiosenne królują i dobrze. Na różankach mam sporo tulipanów, więc nie jest pusto. Gratuluję kwitnienia Paula Neyrona
Zaraz sobie popatrzę co to z róża. Zapraszam

Asiu (cyganka)! Tez przezywałam taka chwilę. I z roku na rok dosadzam, więc może nie mam tyle, co inni, ale sporo. Niektóre z moich też już się rozrosło.

Iwonko (Ivona44)! Przyznam, że tulipany w tym roku mi się udały. Wreszcie jest efekt zbliżony do zamierzonego.

Andrzeju! No tyle tulipanów to ja nie mam. Tegoroczny Twój wynik także jest imponujący!

Aguniu (aage)! Oczywiście, że można. Każdy ma, co mu się podoba i to jest piękne

Dla Ciebie rajska jabłoń. Podobała Ci się!

Ilonko (ilona2715)! I ja uwielbia wiosnę

Dorotko (DJT_1)! Ja spróbowałam i będę tam kupować co roku. Na prawdę warto!

Kasiu (kasiaflo)! I dlatego ja co roku jesienią kupuję co najmniej wiaderko cebul i dosadzam

Aniu (czar_na)! Nie tylko mieszczę, ale mam jeszcze miejsce. Dalię posadziłam wczoraj z przodu rabaty, bo jest malutka!

Justynko (justyna_gl)! I mnie efekt się podoba! Wreszcie jest tak, jak chciałam.

Marzko (Sosenki4)! I ja jestem zadowolona z tych zakupów. Tanie, zdrowe i zgodne z opisem. Czego chcieć więcej?

Aniu (Rudominka)! Spełniłam wczoraj twoja prośbę

Geniu (e-genia)! Tylko te malutkie

Justynko (7koliberek9)! Byliny szybko się rozrastają i już po roku są dużo większe

Teresko (tesia39)! Nie będziesz żałować. Ja w tym roku tez zapoluję

Igo (iga23)! Nie wszystkie znikają. Niektóre mi się rozrosły. Ale faktycznie ceny są takie, że kupno wcale nie boli... Te np. się rozrosły!

Justynko (klarysa)! Ja mam chyba najwięcej żółtych

Kasiu (kasiula17)!

Aniu (wielkakulka)! Ale się domyśliłaś

Alu (a_nie)! Sposób leniwych jest wygony i tyle. Nie mam czasu na bawienie się w wykopywanie. Widziałam rh ładne i za 19.90

Iwonko (heliofitka)! Mam tremę

Aniu (ann_30)! To dobre źródło tulipanów i nie tylko. Szybko schodzą, więc nie kupisz zasuszonych cebul. Co do ilości... Wielu ma znacznie więcej

Heniu (Dyskrecja)! U jak na razie pączków różanych nie jest wiele, ale przecież maja czas... Na razie wiosenne królują i dobrze. Na różankach mam sporo tulipanów, więc nie jest pusto. Gratuluję kwitnienia Paula Neyrona

- wielkakulka
Kidyś chyba je pokazywałaś, ale z bliska. Na grządce miedzy kwiatami nie kojarzę....
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
No nieźle! Masz tyle odmian tulipanów, że mogłaś wszystkich obdzielić. Mi sie nie dostało, bo nie byłam. Trudno!
Ogóły podobają mi się. Musisz przyznać, że rzadko je pokazujemy, bo najczęsciej podajemy szczegóły.

Ogóły podobają mi się. Musisz przyznać, że rzadko je pokazujemy, bo najczęsciej podajemy szczegóły.

Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Mnóstwo tulipanów u Ciebie jeszcze kwitnie! Ilość jest chyba sposobem na ciągłość kwitnienia, bo te moje marne kilkadziesiąt sztuk kwitnie nie razem, a po kolei, więc takiego efektu nie ma...ale jesienią okopuję się pod B. i wykupię całą dostawę