Małgosiu Twoja Pepsi to prawdziwa rozrabiaka
Kompost to prawdziwe dobro dla naszych ogrodów..... warto je mieć ...
Aguś taki bukiet to wspaniała dekoracja i naprawdę cieszy
Milenko jestem pewna, że Twoja bratkowa kompozycja jest piękna.... zaraz biegnę podziwiać
Buziaki
Grażynko ja podobnie jak Ty, nie przywiązuję wagi do takich opinii.....kwiat to kwiat.... a że był popularny i łatwo dostępny w jakimś okresie, to nic nie umniejsza jego urody w każdym innym czasie ....
Szkoda, że nie masz miejsca na goździki, ale nie możemy mieć wszystkiego... ogródku mają swoją pojemność
Dorotko już biegnę oglądać Twoje doniczkowe brateczki... jestem pewna, że wyglądają pięknie ...
Buziaki
Martusiu w moim ogródku goździki to również pozycja obowiązkowa ... Bardzo, bardzo je lubię...
Miłego dnia
Agatko ja również nie wracam uwagi na przyklejane roślinkom łatki ... kwiat to kwiat i zawsze jest piękny..... podobnie jak walczę ze stereotypem , że chryzantemy to kwiaty tylko na cmentarz..... po prostu przyszło im kwitnąć w stosownym momencie..... je je uwielbiam i mam w ogródku całkiem sporo .....
Goździki uwielbiam w każdym wydaniu..... i domu i ogrodzie
Uleńko dziękuję
Twoje kwiatuszki wędrują z tarasu do domu, więc tu i tu masz piękną kolorową wiosnę
Aniu zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości ..... nie zwracam uwagi na przyklejane kwiatom łatki one są po prostu piękne....
Aguś zaciekawiłaś mnie tymi dzwonkami irlandzkimi..... to jednoroczne??? Fajne nasionka kupiłaś.... i kwiatuszki i warzywka....będą własne witaminki ...
Ja też dziś do ogródka biegnę, tylko obiadek podszykuję.....taki piękny dzień, trzeba korzystać ...
Co do zapełnienia ogródka..... zobaczysz jak szybko zapełni się i u Ciebie, ja tak jak mówiłam chętnie podzielę się sadzonkami , w pasującym Ci momencie
Gosiu i ja uwielbiam wszelkie pachnące roślinki
Faktycznie różane liście nie powinny zostawać na rabacie, u mnie dosyć często pojawia się plamistość.... niestety...
Ogródek z korą, czy bez kory..... każdy jest piękny.... najważniejsze, żeby było tak jak właściciel lubi
Buziaki
Aniu masz rację..... kwiatuszki to coś co raduje nasze serca..... jak się nimi nie cieszyć, kiedy są takie piękne
Miłego dnia
Gosiu witaj
Weekend spędziłam bardzo intensywnie..... ale nie na pracy, ale na błogim relaksie