Aga,żebym mogła usiedzieć na 4 literach to byłoby dobrze,ale mam pażdziora.
Lucynko,po 30 latach małżeństwa to z tym wpatrzeniem różnie bywa,można nieraz zeza dostać.
Jadziu,zdjęcie może nie oddaje prawdziwego wyglądu wiązanki,ale ten rozchodnik,który długo mi kwitnie ma piękny biskupio bordowy kolor i ładnie odbija od zieleni.W przyszłym roku poluję na nasionka szarłatu zwisłego.
Gosiu,ja nie lubię takich szturmówek na grobach,walnięta doniczka na pomnik i pańszczyzna odwalona.Wolę skromniej,ale sobie zrobić.
Kasiu,kuzynka kupiła sztuczną wiązankę niedużą i dała 50 zł,wieś tańczy i śpiewa,szału nie było.Co do zaplątania to było przesympatyczne zaplątanie.
Aguś,dzisiaj przeforsowałam trochę nogę tą podróżą,wieczorem boli jak diabli.
Dorotko,trzeba było rodzinę mi przed skręceniem wychować w pomocy,a tak za póżno.
Gosiu,nie strasz mnie z tym gipsem

Dziękuję w imieniu młodych.
Krysiu,tak czuję się tutaj jak w jednej wielkiej rodzinie.

Wieńce na pogrzeb sa robione na takiej zielonej rączce,w którą wkłada się oazis.Trzeba podejrzeć jak będą wyrzucać po pogrzebie.
Kupiłam fontannę,a miałam to zrobić dopiero jesienią w przyszłym roku,a to przez kolezankę,która mnie zabrałą do takiego betonowego raju.Altanę będę robić na betonowych kolumnach.Przez dwie godziny co najmniej grzebałam w necie w poszukiwaniu fajnego rozwiazania i nic nie znalazłam.Może macie jakieś ciekawe strony na altany z podporami kolumnowymi?
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Myslałam coś podobnego zrobić,ale 4 kolumny i dach płaski bez wymyslania,zeby taniej było.Macie jakieś pomysły?
Uploaded with
ImageShack.us