Beatko,liliowce przecudnej urody
Moje liliowce też zaczynają się po malutku się otwierać,mam też troszkę nowych i czekam z niecierpliwością kiedy się otworzą
Wszystko tak obficie Ci kwitnie,pięknie.
Ewcie. Dziękuje dziewczynki za pochwały dla kwiatuszków bardzo je wszystkie lubię Ewcie liliowce tegoroczne i ubiegłoroczne a pozostałe rosną już jakiś czas rozrastając się .lubię jak dużo ładnie kwitnie Cały czas coś dosadzam zmieniam ,by kolorowo było
Beatko, ślicznie w Twoim ogródku, masz mnóstwo ciekawych roślin ich odmian i kolorków, liliowce przecudnej urody zwłaszcza ten ciemny, perukowiec ekstra i dalie zaczynają już swój spektakl, a kwietnik zrobiony przez M bombowy
Dziękuje Ilonko powoli zmienia się mój ogródek,więcej gatunków i odmian w nim gości. Na ile mogę przy dzieciach zakładam nowe rabatki. .Dużo pracy mnie czeka ,by był podobny do waszych ogrodów ale czas mam siły i wytrwałość też .Podpatrując forum dużo ciekawych rozwiązań widzę Zawsze coś do siebie można przenieść
Dobry wieczór Beciu
Coraz piękniejsze pokazujesz swoje kwiatki . Liliowce urzekające , cynie - bardzo piękne i kolory, i taki aż łan i najcudniejsze dalie Ja poproszę więcej tych ślicznot , cobym mogła do Ciebie i troszku pozazdrościć, ze u Ciebie już kwitną
Pooglądam jeszcze przed snem, może mi się przyśnią twoje rabatki
Agnieszko oglądaj do woli .Jutro następna serie wrzucę specjalnie dla Ciebie z daliami tez . Dużo nowości w tym roku dosadzałam ,kupowałam ,wymieniałam się i tak zmiany w ogródku.