Witajcie
Renatko reniuniek troszeczkę źle napisałam , serce mam zdrowe badania to na co inne. Miałam na myśli sprawy sercowe czyli feceta. Dziękuję i cieszę sie ze podoba się Tobie u mnie
Zosieńko ale ile pracy wymaga ten porządek. Kupiliśmy ziemie i niestey ale musiały znajdować się w niej nasiona chwastów, komosy. wszystko rośnie że nie nadązymy wyrywać.
Jadziu Jakuch rabatki to pomysł mojej mamy. To ona ma talent do projektoewania ja tylko sadzę

zapraszam częściej do spacerów po ogrodzie będzie mi bardzo miło i przyjemnie.
Madziu MID2006 gdy tylko jestem w polu to zbieram kamienie nawet jak przyniosę cztery czy więcej to kładę na kupeczkę i czekaja do mycia.
Milenko palisada to pocięte rurki wkopane w ziemię. Tani koszt bo nic nie kosztowały ale efekt też mi się podoba. jestem ciekawa jak przetrwają zime.
Madziu MagdalenaKCh cieszę się że podoba się Tobie.

Kamienie są wszędzie wystarczy tylko odrobina cierpliwości przy zbieraniu i układani później.
A wiecie skąd biora się kamienie w ziemi? Słyszałam że to z ziemi powstaje? Ale jak to możliwe?
Kasiu dziękuję

staramy się żeby to co robimy było praktyczne i łatwe później w koszeniu.
Jadziu E-babcia 
o leniuchowaniu nie było mowy . Wszystko trzeba było posadzić albo przesadzić. W ten weekend odpocznę bo zapowiadają u mnie deszcz.
Beatko dziękuję

jest mi bardzo miło że się podoba
Gosiu działeczkę mam dużą ale ile dokładnie ma to nie wiem

zapytam się rodziców albo sprawdzę w dokumentach. Zapach bzu uwielbiam
Aniu anias1 dziękuję. KLamienie wykładane są na agrowłóknine ale i w nich ziele rośnie. Staram sie opryskiwać je delikatnie, bo wyrywać ciężko.
Renatko reniusia20 badanie wyszło dobrze ale inne mogłyby być lepsze. 05 czerwca mam wizytę u lekarza zobaczę co mi powie. Cieszę sie że się podoba

a niech się śmieją i tak będę chodzić
Martusiu koziorozec jedni zbierają znaczki, inni pocztówki a my zbieramy kamienie
Pozdrawiam wszystkich cieplutko