Ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród

Post »

Dobrze, że jesteś i już wszystko w porządku... ;:196 Ogródek jak lalunia, wymuskany na cacy ;:oj Ciekawe palisadki - czy to pocięta rurka czy gotowiec? Krzew z białymi kwiatami też mi wygląda na jakąś tawułę, ale ze mnie taki ekspert jak z (...) :D Daj link do większej fotki może. Miłego popołudnia Sylwuś ;:3
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
MagdalenaKCh
500p
500p
Od: 26 sie 2011, o 19:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Piękny ogród taki uporządkowany, nic nie zaburza równowagi. ;:oj Idealny porządek bardzo mi sie podoba wasze dzieło. ;:3 Coraz częściej kamień wprowadzony jest na ogródek i mi też zaczyna to się podobać. ;:173
jarzebinka82
200p
200p
Od: 10 lip 2012, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Śylwuś ;:7 . Fajnie, że już wróciłaś i wszystko ok :D . Ogród super poukładany ;:333 . Pozdrawiam Cię cieplutko ;:196 .
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Witaj Sylwunia :wit Kilka dni mnie nie było a U Ciebie takie ślicznosci widzę że nie lenisz sie ;:196 ;:196 Pozdrawiam ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
anastazja B
1000p
1000p
Od: 3 mar 2013, o 09:44

Post »

Sylwio bardzo ładnie u Ciebie w ogródku , wszystko takie uporządkowane , prawie pod linijkę , fajny efekt.
Życzę dużo zdrówka ;:196
pozdrawiam Beata

Mój ogród w półcieniu
Awatar użytkownika
gogo76p
500p
500p
Od: 23 maja 2012, o 18:54

Post »

super ujęcia twojej działeczki :D a do tego widać jak jest duża :D lubię bez ma go mój sąsiad na naszej granicy ,wiec ja też korzystam z jego zapachu i uroku :D
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p
Od: 20 sty 2013, o 16:27

Post »

:wit Sylwuś i ja przyłączam się do pochawł na które w pełni zasłużyłaś.Bardzo ładne rabatki wykonane bardzo pomysłowo.Kamienie wykładane na włókninie?.Pytam bo też mam zamiar ich użyć nazbierałam rok temu.
Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
Pozdrawiam Ania :)
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06

Post »

Witaj Sylwuś! Ważne że ze zdrówkiem wszystko dobrze. Oj Ja tak samo mam zbieram kamienie z pola ;:306 musi to śmiesznie wyglądać haahaa łazić po polu za kamieniami! Na jesieni też wybieram się na nowe łowy :;230 albo zaraz po żniwach ... ogród piękny i no pozazdrościć pomysłowości ;:138
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

oj tam nie ważne czy z pola czy nie pola. Nigdzie nie jest napisane że z pola. Wyglądają fajnie i to się liczy :)
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Sylwio,widzę,że wszyscy zbierają kamienie,a myślałam,że tylko ja taka pomysłowa,z każdej wycieczki i wyjazdu na grzyby jadą do domu ze mną kamienie,ludzie jak orzą pola to wyrzucają na kraj drogi polnej pełno kamieni a ja sobie zbieram
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witajcie :wit
Renatko reniuniek troszeczkę źle napisałam , serce mam zdrowe badania to na co inne. Miałam na myśli sprawy sercowe czyli feceta. Dziękuję i cieszę sie ze podoba się Tobie u mnie :) ;:196
Zosieńko ale ile pracy wymaga ten porządek. Kupiliśmy ziemie i niestey ale musiały znajdować się w niej nasiona chwastów, komosy. wszystko rośnie że nie nadązymy wyrywać.
Jadziu Jakuch rabatki to pomysł mojej mamy. To ona ma talent do projektoewania ja tylko sadzę :) zapraszam częściej do spacerów po ogrodzie będzie mi bardzo miło i przyjemnie. ;:196
Madziu MID2006 gdy tylko jestem w polu to zbieram kamienie nawet jak przyniosę cztery czy więcej to kładę na kupeczkę i czekaja do mycia.
Milenko palisada to pocięte rurki wkopane w ziemię. Tani koszt bo nic nie kosztowały ale efekt też mi się podoba. jestem ciekawa jak przetrwają zime. ;:196
Madziu MagdalenaKCh cieszę się że podoba się Tobie. :) ;:196 Kamienie są wszędzie wystarczy tylko odrobina cierpliwości przy zbieraniu i układani później. A wiecie skąd biora się kamienie w ziemi? Słyszałam że to z ziemi powstaje? Ale jak to możliwe?
Kasiu dziękuję ;:196 staramy się żeby to co robimy było praktyczne i łatwe później w koszeniu.
Jadziu E-babcia ;:196 o leniuchowaniu nie było mowy . Wszystko trzeba było posadzić albo przesadzić. W ten weekend odpocznę bo zapowiadają u mnie deszcz.
Beatko dziękuję ;:196 jest mi bardzo miło że się podoba :)
Gosiu działeczkę mam dużą ale ile dokładnie ma to nie wiem ;:124 zapytam się rodziców albo sprawdzę w dokumentach. Zapach bzu uwielbiam
Aniu anias1 dziękuję. KLamienie wykładane są na agrowłóknine ale i w nich ziele rośnie. Staram sie opryskiwać je delikatnie, bo wyrywać ciężko.
Renatko reniusia20 badanie wyszło dobrze ale inne mogłyby być lepsze. 05 czerwca mam wizytę u lekarza zobaczę co mi powie. Cieszę sie że się podoba ;:196 a niech się śmieją i tak będę chodzić :)
Martusiu koziorozec jedni zbierają znaczki, inni pocztówki a my zbieramy kamienie ;:306

Pozdrawiam wszystkich cieplutko ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Sylwuś a z czego masz zrobiony ogranicznik przy rabatkach?, a kamienie to moja pasja ;:306 zbieram z każdego miejsca, gdzie zobaczę, już się ze mnie M śmieje, że na ulicy nawet się zatrzymam po kamień ;:172
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

:wit Iwonko pewnie chodzi Ci o pocięte plastikowe rurki.
Kamień w ogrodzie zawsze sie przyda czy to mały czy duży zawsze znajdzie miejsce.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

A widzisz, o to mi chodzi, pomysłowa jesteś ;:138
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Nie widziałam twojego ogrodu ostatnio ,teraz zobaczylam i jestem nim oczarowana .Piękny ,uporządkowany i spokojny .Podobno ogród odzwierciedla nasze wnętrze i to jacy jesteśmy .Jeżeli tak jest ,to wiadomo jaką jesteś osobą . ;:3 ;:3 ;:3
Mój dziadek pracował w kamieniarstwie i ja chyba mam po nim ,że gdzie nie jestem ,to zawsze coś przywlekę ,lub upatrzę na potem ;:131
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”