Mama sprawiła Ci piękny prezent Jest śliczny i jak dużo kwiatów Oczywiście jest na mojej liście do upolowania
Wszystkiego najlepszego Aniu Jak już tu życzyłam pewnej osobie, życzę i Tobie samych pięknych, zdrowych i rzadkich storczyków oczywiście długo kwitnących
Aniu i ja Ci życzę zdrowia żebyś mogła się opiekować tymi wszystkimi storczuchami,dobrej formy do chodzenia po giełdach,dużo kasy żeby kupować co raz nowe okazy a także dużo miejsca na nie
Dziewczyny nie wyrabiam z tymi podziękowaniami Naprawdę szczerze Wszystkim dziękuję i Tobie Kama również No ale już wystarczy tego dobrego, teraz niech się szybciutko życzenia zaczynają spełniać
Nie, wszyscy się spóźniliście ale to niczemu nie umniejsza Dziękuję Tomku Właśnie przeglądam w necie zdjęcia tego Phal. Golden beauty i jestem już pewna, że to właśnie ten ;) Jakiś popularny się ostatnio na forum zrobił
no w sumie podobne.. ale ten o którym piszesz jest chyba idealnie żółty a Golden beauty ma takie rdzawo-pomarańczowe żyłki i ogólnie takie zabarwienie.. sama nie wiem, ale bardziej mi pasuje do tego drugiego