Kobieta zmienną jest czyli manewrów ciąg dalszy.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kobieta zmienną jest czyli manewrów ciąg dalszy.

Post »

Hello :wink: !
Spieszę donieść, że moje samopoczucie wraca do normy. I oby tak już zostało. M też czuje się lepiej,
Margo, to nie ja byłam podstępna, tylko on cwany ;:306 . Zamiast mnie pielęgnować, sam padł i to zupełnie z innego powodu... jelitówka go dopadła. Biedak wyglądał nieszczególnie. No tośmy się zamienili - w sobotę on obskakiwał mnie, w niedzielę ja jego :;230 . Fajny weekend, nie ma co :roll: . Szpital na peryferiach ;:306 .
Przypomniał mi się stary dowcip, jak to młode małżeństwo obserwuje w parku parę staruszków. On wozi ją na wózku inwalidzkim, co jakiś czas troskliwie otuli kocykiem, pogłaszcze... Młodzi rozczuleni widokiem podchodzą i pytają staruszka: od dawna już pan tak żonę wozi? Na co on: a od 15.00, przed 15.00 ona wozi mnie... :wink:

Maju, tak jak pisałam - krecik ma wyrok w zawieszeniu (spowodowanym moją niedyspozycyjnością). Wczoraj wpadłam na chwilę na ogród i odkryłam nowy kopiec. Dziś jadę już definitywnie po coś radykalnego i killim.
Różyczka w pokłonie to Nahema. Chyba moja najlepsza róża. Mam ją drugi sezon, a w tej chwili ma ponad 3 metry. Kwitnie niemalże nieprzerwanie i co najważniejsze - jest zdrowa (odpukać). No i zapach... Jedyną wadą jest to, że przy wilgotnej pogodzie pąki nie rozwijają się do końca.
Tak wyglądała w czerwcu:
Obrazek

Shirall, ciepło jest, tylko gdzie słońce ja się pytam? Dziękuję, samopoczucie już OK.

Miłego dnia wszystkim :wit !
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Asiu cieszę że choroba odeszła ;:168
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Asiu, dobrze, że wracasz do zdrowia ;:168 W przyszły weekend jedziemy na sabat? ;:71
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

no słonko było.......dziś było naprawdę ładnie ;:167
ale ja dziś latałam po osiedlu Piastowskim z ulotkami.....nóg i rąk nie czuje......3500 ulotek ;:306
oooo Kasiu......jestem jak najbardziej za sabatem ;:oj ;:196
hmmmm tylko gdzie miałby być ten sabat? bo może ja źle coś rozumiem :oops:
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

asia2 pisze:Maju, tak jak pisałam - krecik ma wyrok w zawieszeniu (spowodowanym moją niedyspozycyjnością). Wczoraj wpadłam na chwilę na ogród i odkryłam nowy kopiec. Dziś jadę już definitywnie po coś radykalnego i killim.
Różyczka w pokłonie to Nahema. Chyba moja najlepsza róża. Mam ją drugi sezon, a w tej chwili ma ponad 3 metry. Kwitnie niemalże nieprzerwanie i co najważniejsze - jest zdrowa (odpukać). No i zapach... Jedyną wadą jest to, że przy wilgotnej pogodzie pąki nie rozwijają się do końca.

:wit Asia,
ja Ci jej szczerze zazdroszczę..... ;:173 jest cudna. Trafiła Ci się super sadzonka. Kurcze czemu my ciągle
mamy właśnie takie doświadczenia jak zabawa w rosyjską ruletkę.
Przecież jak znam życie, to sobie mogę tylko marzyć o takiej królewnie, bo jak bym teraz zamówiła, to trafi mi się jak zwykle sadzoneczka bardzo przeciętna..... :( więc nie zamówię.... ;:185
Krecik jednak dalej ryje?. , to trzymam kciuki, bo będziesz miała z nim jeszcze zabawę.
Fajny wyjazd Wam się szykuje ;:333
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Dzisiejszy ranek rozpoczęłam od przeczytania tej informacji:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title, ... omosc.html
i od razu powiało optymizmem :D ...
Aage, dziękuję za troskę ;:196 .
Robaczku, jasne!
Marta, znajdź Ty kobieto konkretną robotę, a nie żeby nauczyciel z ulotkami po osiedlu latał ;:185 .
Maju, to fakt. Chyba miałam trochę szczęścia ;:131. A kosztowała grosze ;:306 . Za to różyczki kupowane w tym roku u Niemca, drogie jak na Batorym, to marne lichoty i w tej chwili wszystkie robią za biedronki. No może Bienvenue się jakoś trzyma (nie wiem czy to przypadek, ale to też Delbardka). Czytałam gdzieś, że kupujesz tę samą różę z różnych źródeł i testujesz, może to jest sposób ...

Na dzień dobry jeszcze raz portrecik bohaterki (tu w parze z powojnikiem BB):

Obrazek

Miłego dnia :wit !
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Asiu dziękuję za rewelacyjne informacje o zimie....taką przyjmuję ;:108
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Szpital na peryferiach ;:306 i ten kawał :;230, Asiu uwielbiam Twoje poczucie humoru, najważniejsze jednak, że szybko wróciliście do zdrowia, żeby ta zima faktycznie taka chciała być to byłoby fajnie, ech pomarzyć można.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Asiu, cudowna prognoza! Tchnie takim optymizmem, że mimo kataru mam ochotę skakać ze szczęścia ;:138 Oby się spełniło ;:215
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Asiu, toskańskie zdjęcia jakby znajome..... ;:136 tyle że Wy zapuściliście się jeszcze dalej na południe....
Zdrówka!!!
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Aga, czytam że teraz Ciebie choroba dopadła, biedulko ;:196 . Mnie też ta prognoza poprawia nastrój.
Ilonko, ja przecież jestem niespotykanie poważny człowiek ;:306 .
Robaczku i Ty też chora? Przytulam, ;:168 i życzę zdrówka!
Iwonko, Toskania ;:167, też zamierzam tam jeszcze wrócić! Ja już- odpukać -czuję się dobrze.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Czy Ty masz więćej takich zdjęć?
Tych chyba nie pokazywałaś?
Po prostu bajkowe.
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

no wiem, wiem.....szukam jeszcze pracy w szkole i mam nadzieję, że nareszcie się uda ;:196
zdjęcie super..... ;:167
czy znajdzie się miejsce w aucie na sabat dla takiej biednej istotki jak ja? ;:131
bo jakiś Robaczek mi podszepnął, że jesteś szoferem i mam się popytać o podwózkę ;:168
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Wczoraj był ciężki dzień.... Wszystko sprzysięgło się przeciwko mnie. Wróciłam do domu wypompowana jak materac po sezonie...
I jeszcze prognozują na jutro deszcz... a ja miałam takie misterne plany... ;:223
Życie to jednak czasami potrafi dać w kość... ;:134
Ale dziś mamy nowy dzień, nową kartę i trzeba z optymizmem ruszać do przodu!!! Zwłaszcza, że to już ukochany piątek ;:65 ...

Margo, kilka mam, ale nie wiem czy bajkowe ;:306, to chyba faktycznie ma wyjątkowy klimacik :wink:
Zaraz pokażę parę letnich portrecików królewien (i nie tylko). Sama oceń.

Marta, anabellka już czeka... Życzę Ci z całego ;:167 , żeby poszukiwania okazały się owocne!!! Co do wyjazdu, to widzę, że jesteś lepiej poinformowana ode mnie ;:306, właśnie się dowiaduję, że znowu wygrałam konkurs na kierowcę ;:306 ... a już myślałam, że skoro Robaczek ma przetarty szlak do Madzi, to tym razem ona będzie szefem/szoferem wyprawy ;:306 Ale tak czy siak miejsce się dla ciebie znajdzie ( na szczęście zbyt dużo go nie zajmujesz :;230 )!

Na poprawę nastroju dla Was i przede wszystkim (tym razem) dla siebie - letnich wspomnień czar...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Asiu piękne foty:)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”