Teresko, witam serdecznie i dziękuję... oj tak, teraz jazda w jedną stronę to minimum godzina... dziś było bardzo ślisko na bocznych drogach - nie znoszę tego

Masz rację... od stycznia już z górki... Spokojnego wieczoru!
Magda, dobry wieczór

Domu wewnątrz bardziej nie dekoruję - przybędzie tylko choinka przed samą wigilią, a na jodle przed wejściem do domu zawieszę światełka... Kusi mnie czasem taka bogata dekoracja bryły domu, ale odpuszczam, bo u mnie na wsi cokolwiek dziwnie byłoby to odbierane. Chyba ;-))
Co do szpaleru
Limelight, to jeszcze nie zsunął mi się śnieg z dachu w to miejsce... ocenię przy najbliższej odwilży, ale raczej będę chciała plan zrealizować. Miłego wieczoru!
Magda-lulka, muszę kiedyś zawitać na tę Twoją osławioną wieś - Kasia zawsze zachwala świetny klimat tam panujący

Umówimy się wiosną na objazdową wycieczkę po naszych ogrodach

Liczę na zdjęcia wspólnej choinki!
Julek, u Ciebie chyba teraz bardziej srebrzyście-białe (może z dodatkami róż/fiolet?) dekoracje będą pasować? Ten Twój stół bardzo mi przypadł do gustu i chociaż do mojego wnętrza nie mogłabym go wstawić (bo drewno wszędzie), to rozwiązanie bardzo mi się podoba. Zdrowia i udanych zakupów u Majewskich
Marzenko, jakoś poniedziałek przetrwany i odfajkowany... Śnięta byłam niczym wigilijny karp, ale już w domu i można się oddać relaksowi na kanapce
Może nieco soczystych barw, bo coś nosem zaczynam się podpierać...