Ojej bazie
Chyba pójdę do mojego zimowego ogrodu i natnę sobie jakiś gałązek i wstawię do wazonu, to za za jakiś czas też będę miała wiosenny bukiet
Mój eM uwielbia mango, a ja podobnie, jak Hania czuję w nim...sosnę
Wiecie że z tą żywicą faktycznie coś na rzeczy było
Iwonko rób bukiet...bo choć śnieg za oknem to jakoś tak wiosną czuć w domu....choć jeszcze jej nie widać
KASIU obejrzałam i ... spodobało mi się co prawda gadulstwo u ciebie straszne ale roślinki też są fajne zachwyciłam się kwitnącą sanseverią bo to dla mnie zapach z dzieciństwa,a sansevierię mam od 1,5 roku i do kwitnienia się nie szykuje koleusy teściowej też cudo, a pestki egzotyczne to już prawdziwe znawstwo - dla mnie
Witaj Sylwio Miło mi że zajrzałaś
U mnie sanseweria stała dwa lata i dopiero jak porozszdzałam to te młode kwitły, tą pierwszą mam do tej pory ...chyba już szósty rok i nic
A że gaduła ze mnie...
Dorotko nie ma sprawy
Olu mam go jakieś 5 lat, miał wielką i nieokiełznaną fryzurę i dopiero za namową forumowych koleżanek ciachnęłam go krótko i zdecydowanie...i jego obecny wygląd bardzo mnie cieszy
Kasiu
Córa ma piękny kolor w pokoju , taki niespotykany
Trio jest extra szczególnie ten fikus . Patrząc na twojego grubosza chyba też muszę mojego przyciąć - fajnie wygląda , podoba mi się w takiej formie