Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

Aguś ja też potrzebuję słoneczka, bardzo :D Ale Ty będziesz go miała teraz po dostatkiem, więc wypoczywaj ile się da i wracaj sczęśliwie przepełniona pozytywną energią! Co tam hosty :lol: odrosną... Buziaczki ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dzień dobry Grażynko ;:196
U mnie wczoraj było bardzo ciepło, jak malowałam ławkę na balkonie to się nawdychałam oparów ;:306 trzeba było malować pod wieczór ;:306
Dzisiaj też słonko daje czadu, na działkę skoczę tylko podlać i zawieść materiały budowlane bo muszę jeszcze ławkę polakierować - znowu będzie odjazd ;:306
miłego dzionka ;:168
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Cześć Moniu ;:196
Widzę, że ostro działasz - i bardzo dobrze, od razu jak pojawi się słoneczko człowiek czuje się lepiej i nabiera ochoty do pracy :lol: Uważaj tylko z tym malowaniem bo jak przesadzisz z wdechami to nie będzie za ciekawie ;:306 Żebyś nie odjechała ;:306 Kibicuję Ci oczywiście w budowie ;:168
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Jak dobrze, ze to piątek ;:138
Pogoda piękna ;:167 Jutro planuję rozłożyć basenik i rozpoczynam kąpielowy sezon :heja Wczoraj po wizycie w centrum ogrodniczym wpadłam na pomysł nowej rabaty, bo przyszły cudne hortensje bukietowe i nie mogłam sie oprzeć aby ich nie kupić, tzn. czekają odłożone ;:173 nie miałam jak ich zabrać, bo wracałam z joggingu i musiałam spitalać szybko bo komary zżerały mnie żywcem :D ale dzisiaj będzie się działo... ;:65 Dzisiaj brak weny na pracę zawodową bo myślami jestem przy nowym pomyśle ;:173 Zyczę Wam wszystkim cudownego weekendu!!
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Witaj Grażynko. O jak masz fajnie. Tym bardziej że ma być taaaka piękna pogoda! Ja też myślałam o basenie, no ale niestety ogrodzenie u mnie jednak jeszcze nie skończone więc nici z basenu :( Ciekawa jestem Twojej nowej rabaty. Kiedy plany wcielisz w życie? :) Jaki masz ten basenik? Duży czy taki do poleżenia?
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Witaj kochana...widzę plany na weekend...a basenik ;:167
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Madziulka basenik mam 3,5m szerokości więc spokojnie się wykładam i leżakuję :lol: i dosyć głeboki więc i zanurkować mogę ;:306 Rabata na razie w myślach ale do realizacji nie daleko :D Na pewno się pochwalę :heja Madzia nie martw się Ty też się doczekasz swojego baseniku, ja też czekałam na to 4 lata :D ale później jaka radocha... ;:138
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nura do basenu...wygrzewanie się w słonku i pogaduchy ;:170
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Aga juz mi się całkiem nie chce pracować :D Dokładnie tak i jeszcze lampka winka :lol:
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to proszę. Niezły masz ten basenik. Ja mam trochę węższy bo 3 m. No ale nurkować też się da :D Ja to zatokowiec jestem ale tak lubię wodę że mogłabym z niej nie wychodzić. Jak dziecko normalnie. Tak myślałam że od planowania do zrealizowania u Ciebie krótka droga hehe.
Teraz jakieś super koło do wylegiwania i komputer na kolankach.. żeby nam relacjonować jak Ci dobrze :D Hehehe sama bym tak zrobiła. Tylko moje koło złośliwe jest. Jakoś nigdy na nie wskoczyć nie mogę - ciągle mi ucieka :D
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj tak....kochana coraz intensywniej myślę o przyjeździe do Ciebie ;:168
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Madzia uśmiałam się z Twojego wpisu na maksa ;:306
Basen jest ok! Ja też kocham wodę ;:167 i cudowne jest to, że możemy czuć się wtedy szczęśliwe jak dzieci ;:138 Z rabatą mam nadzieję pójdę jak strzała, tylko jeste jeszcze jeden punkt który muszę przejśc to negocjacje z eMem żeby wysępić od niego kawałek trawnika a obawiam się, ze może być ciężko ;:224 ale mam na niego sposoby więc myślę, że się uda :lol: :lol: :lol: Koła nie mam chyba muszę o nim pomyśleć ;:224
Aguś i bardzo się cieszę ;:138 :heja :heja :heja
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

oj pomyśl pomyśl. To jest super sprawa. Ja mam intexu trzeci rok. z miejscem na drinki lub jak kto woli colę czy winko :) Jest duże więc siedzi się jak w fotelu no i siateczka jest na dole także niezależnie od figury i wielkości nie wpadnie się do środka :D Ale za to wejść jest ciężko :D eMa jakoś ugadasz :D Ja to mam taki sposób na swojego męża- jak wiem że na coś będzie go ciężko namówić to zastanawiam się jak zrobić żeby myślał że wpadł na ten pomysł pierwszy :) Potem on jest dumny że to jego pomysł a ja zadowolona że mam to co chciałam :D
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Madzia i uważam, ze to jest bardzo mądre podejście, budujesz jego ego a dla nich to święta rzecz :wink: Super!
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażynko - oj ja też myślami jestem na działce bo jutro znowu ruszamy do boju i skupić na pracy się nie mogę ;:306
Miłego dnia ;:196
PS Tatko ma dzisiaj przynieść mi ogórki małosolne ;:306
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”