Witajcie Kochane Forumki
W związku z aurą panującą na zewnątrz musiałam jakoś się dzisiaj doładować i chociaż zdjęcia zielone pooglądać.
I Wam również przesyłam kilka duuuużych i baaaardzo słonecznych zdjęć

.
A na początek Czesiek wita miłych Gości:
Agnieszko Aguniado dziękuję za pozdrowienia

. Żeby nam to oczekiwanie upłynęło w troszkę lepszej atmosferze przesyłam słoneczne pozdrowienia z piwoniowym załącznikiem
Grażynko kochana 
mam nadzieję, że u Ciebie śniegu coraz mniej. U mnie po wczorajszej przerwie dzisiaj znowu sypie i sypie. Masakra ?
Dla Ciebie kolejna słoneczna fotka.
Niech ta wiosna już przyjdzie.
Witam Cię
Wandziu bardzo serdecznie

. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku i tego białego za oknem coraz mniej. Wspólnie czekamy na wiosnę i na to, żeby inne cebulowe w końcu mogły zakwitnąć. Wandziu, dla Ciebie troszkę słońca z wieczora
Sosenki Marzenko droga witam Cię bardzo serdecznie w moich skromnych progach

. Cieszę się, że znowu do mnie trafiłaś.
Wiesz, przecież ja u Ciebie też nieraz byłam, ale jakoś mi zniknęłaś. Widzę tylko w stopce, że już sporo wątków założyłaś. Ale na Forum jest tyle ogrodów, że non-stop cos nam umyka?. Jednak ważne jest to, że jakoś się znajdujemy.
Dla Ciebie na powitanie po przerwie
Gosiu Margo teraz to życzę Tobie jak najszybszej wiosenki

. I wszystkim innym forumkom też. A na oderwanie się od tego co za oknem słoneczny kwiat piwonii
Marysiu dziękuję bardzo za odpowiedź

. Poszukam na necie. Jak tam u Ciebie? Bo u mnie biało, bialuteńko??
Może chociaż powspominamy?.
Dla Ciebie jeszcze raz słoneczny rozchodnik kamczacki
Agnieszko Aage witam bardzo serdecznie nowego Gościa. Niezmiernie mi miło, że CI się u mnie podoba i zamierzasz mnie odwiedzać.
Przyjmij na powitanie skąpane w słońcu piwonie
Adianno nie gdzie indziej szusowałam tylko w naszych ukochanych Dolomitach. Z tym, że w tym roku na Kronplatz (Plan de Corones). Miejsce specyficzne, bo z jednej strony otoczone przez masyw Alp a z drugiej przez Dolomity. Według mnie nie tak piękne jak
czystej krwi Dolomity, ale też mające wiele uroku. Stojąc na szczycie wielkiej, łysej góry z jednej strony widać Alpy a z drugiej Dolomity. Natomiast infrastrukturowo najwyższa półka.
Zdjęć moja droga nie wkleję, bo Forumki wyrzucą mnie na zbity pysk za pokazywanie na zdjęciach białego?. Ale może chociaż to przemycę, bo ze wschodzącym słońcem ?.
Widoki z tarasu naszego apartamentu na alpejski krajobraz
I widok ze środka przez olbrzymie okno:
Żeby zakończyć słonecznie, to dla wszystkich Gości jeszcze na pożegnanie troszkę upragnionego słoneczka i zieloności
Kolorowych snów

i szybkiej wiosny