Ogródek KLEO
- IWONA1311
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek KLEO
Witaj Kleo
U mnie też pogoda nie za ładna ale za to w końcu popadał porządny deszcz bo susza była straszna, a teraz też czekam na cieplejsz dzień bo tak jak Ty mam jeszcze trochę cebulek do posadzenia i kilka roślinek.
Passiflora ma piękny kolor, najczęściej widuję takie niebieskie, a skoro będą Ci kwitły inne to z nieciierpliwością czekam na zdjęcia.
Pozdrawiam.
U mnie też pogoda nie za ładna ale za to w końcu popadał porządny deszcz bo susza była straszna, a teraz też czekam na cieplejsz dzień bo tak jak Ty mam jeszcze trochę cebulek do posadzenia i kilka roślinek.
Passiflora ma piękny kolor, najczęściej widuję takie niebieskie, a skoro będą Ci kwitły inne to z nieciierpliwością czekam na zdjęcia.
Pozdrawiam.
- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
Kleo
Piękne róże mimo ,że jesień i passiflora przecudna. Czyżby lilie tak piękne jeszcze były 

Pozdrawiam Ewula
- jacekopole71
- Od: 25 maja 2012, o 17:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kleo , passiflory tylko pozazdrościć.Śliczna.
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
Ja niestety nie doczekałam na kwiatki psii
ale kiedyś je miałam 

- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Czy światło inne, czy to już kolory jesieni, ale Twój ogród jeszcze piękniejszy, jeśli to w ogóle możliwe.Jak dobrze, że jesteś na tym forum i będę mogła nadal oglądać Twoje zdjęcia.
Nie mam passiflory, a i róże u mnie dość kiepskie...przynajmniej popatrzę na zdjęcia u Ciebie .

Ewiczko - to faktycznie kwitnące ciągle lilie, myślę że jeszcze z tydzień będą kwitły.
Ewa05, Jacek, Iza - uważam, że passiflory warte są zachodu, odpłacają kwitnieniem w okresie gdy już mało kwiatów kwitnie, a na pewno już nie tak spektakularnie.
Ewelino - ty zachwycasz się moim ogrodem, a ja Twoim. Cieszę się, że do mnie zaglądasz i mam nadzieję, że gdy przekwitną wszystkie kwiaty które tak Cię w moim ogrodzie zachwycają to nadal będziesz chciała do niego zaglądać.
Próbowałam zamieścić zdjęcia, niestety Fotosik odmówił współpracy, spróbuję jutro.
Ewa05, Jacek, Iza - uważam, że passiflory warte są zachodu, odpłacają kwitnieniem w okresie gdy już mało kwiatów kwitnie, a na pewno już nie tak spektakularnie.
Ewelino - ty zachwycasz się moim ogrodem, a ja Twoim. Cieszę się, że do mnie zaglądasz i mam nadzieję, że gdy przekwitną wszystkie kwiaty które tak Cię w moim ogrodzie zachwycają to nadal będziesz chciała do niego zaglądać.
Próbowałam zamieścić zdjęcia, niestety Fotosik odmówił współpracy, spróbuję jutro.
- IWONA1311
Kleo czytałam u Iwonki -majowej że masz sosnę płaczącą proszę wstaw jej zdjęcie, ciekawa jestem jak ona wygląda.
- IWONA1311
Kleo bardzo dziękuję, byłam ciekawa jak ona wygląda różne drzewka spotykam w wersji płaczącej ale sosny jeszcze nie widziałam. Jest śliczna, a jak podrośnie i się zagęści powinna wyglądac pięknie. Mnie zaczynają się ostanio bardzo podobać drzewka w formir płaczącej stąd mój wczorajszy zakup cyprysika nutkajskiego "Variegata"
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Na ostatnich zdjęciach widać już jesień ... ale w pięknych , ciepłych barwach 

- jacekopole71
- Od: 25 maja 2012, o 17:28
Pięknie wybarwiona Imperata Red Baron,a to zdjęcie pod nią,,hmmm cacuszko.Passiflory zazdroszczę.W ubiegłym roku miałem dwie.W tym roku po obiciu przez grad obie uschły...