Bardzo dziękuję,bzy mają odrosty...........mogę się podzielić.Ewo-Ciebie zapraszam w każdej chwili-masz blisko.....
Marta - gożdziki czekają w doniczkach.........
Kilka zdjęć z poprzedniej sesji-Joasiu,z myślą o Tobie,szczególnie te ogólne.......teraz trochę się zmieniło,ruszyły barwy-kwitną maki i zaczynają liliowce,wkrótce irysy......
Dziękuję . pięknie u Ciebie, piwonia cuda, goście na niej wyglądają na zapracowanych .
Widoki masz kolorowe, ale teraz moje wyobraźnia dopiero została pobudzona i jak to się mówi "ja chcem jeszcze".
Kusisz i zdjęcia swojej działeczki mi strasznie dawkujesz, ale oczywiście dziękuję Ci i za to co pokazujesz .
Tak jak piszesz kolorowo u Ciebie i pięknie .
Joasiu-Działka-optycznie zmalała - ponieważ zrobił się istny busz,rośliny dostały sporo wody i ruszyły... Zosiu - na działkę nie chodzę-mam zaległości i to duże.
Wczoraj między deszczami wybralismy się pieszo,rodzinnie,było słonecznie i ciepło.Wnuk znalazł 3 dojrzałe truskawki i był bardzo dumny......Na koniec "wycieczki" stwierdził,ze miał udany dzień.......Planowaliśmy dzisiaj powtórke,ale cóż dolało:mokro,zimno i pełno kałuż.....
Kilka migawek z ostatnich dni.......
Lodziu, cudna peonia drzewiasta. Ciekawa jestem, czy zakwitną Ci jakies irysy ode mnie. W tym roku nie zakwitły mi wszystkie. Jeśli
nie dałam Ci jakiegoś koloru, a chcesz, powiedz, to zaznaczę.
Adrianno-dziękuję.......
Miałam nadzieję,że wśród 2-ch ostatnich irysów rozpoznasz swojego...... na fot. jest przekłamanie,ten z lewej jest fioletowy,a nie chabrowy.Dwa kolejne irysy od Ciebie mają pąki,powinny już się rozwinąć,ale ta pogoda......Jeden ma widoczną żółtą barwę,drugi pąk,to coś ciemnego.....jestem bardzo ciekawa i czekam z niecierpliwością na pełny rozkwit......
Dla Ciebie mój ulubiony bukiet ,jeszcze stoi w pokoju.......