Ogródek AGNESS cz. 10

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz. 10

Post »

Joluś mam nadzieję, że taka pogoda utrzyma się jeszcze przez jakiś czas...podobno ma tak być do połowy listopada :tan

Moniś rh faktycznie zdrowiutki, tylko tych pąków mogłoby być więcej.......

Ewuniu jesień w tym roku jest naprawdę wyjątkowo piękna....cieplutko słonecznie.....no pięknie :D

Oleńko cudowne są te twoje spacery z wnukiem.......nie tylko cieszycie się swoim towarzystwem ale i macie okazję podziwiać piękne okoliczne widoki :D

Jacku dzięki za podpowiedzi odnośnie nazw bodziszków :D One faktycznie przepięknie się przebarwiają, cała gama płomiennych barw na jednym krzaczku.....u mnie dopiero zaczynają :D

Grażynko powiem ci szczerze, że jeszcze jest tak pięknie, że mam klapki na oczach i udaję, ze o zimie nic nie wiem 8-) :lol:

Misiu nie wiem, czy dobrze domyślam się o co chodzi......o namalowanie tego :?:

Aguś jeśli zaczynasz zakochiwać się w bodziszkach.....to muszę ci powiedzieć , że one pięknie się dzielą i szybciutko rozrastają 8-) :lol:
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

..tak tak domyśliłaś się ;:196 ;:108
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Misiu kochana jesteś ;:196 ....ale wiesz ile ja lat nie trzymałam już pędzla w dłoni......a i materiałów już żadnych nie mam.....niestety to już nierealne.....zamiast obrazów malowanych mam teraz fotografię :oops: :lol:
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Dziękuję za fotki bodziszków ;:196
Tak zgadzam się z Jackiem...te dwa pierwsze to korzeniaste(mam ten różowy)
a ostatni to krwisty(też niedawno nabyłam...znaczy dostałam :D )
Masz wiele krzewów w swoim ogrodzie więc jesień tym piękniejsza...u mnie tych właśnie brakuje,bo w większości mam byliny...obowiązkowo trzeba to naprawic :wink:
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

AGNESS pisze:Misiu kochana jesteś ;:196 ....ale wiesz ile ja lat nie trzymałam już pędzla w dłoni......a i materiałów już żadnych nie mam.....niestety to już nierealne.....zamiast obrazów malowanych mam teraz fotografię :oops: :lol:
oj tam, oj tam.. materiały zawsze można zdobyć albo kupić :uszy a malowania nie zapomina się... jak i jazdy na rowerze ;:108
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tego jak jazdy rowerem się nie zapomina.
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

Malowanie, malowanie..Fotografia to też sztuka! W Twoim wydaniu na pewno! Ale z drugiej strony...Te długie zimowe wieczory... :wink:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko u mnie drzewa i krzewy iglaste i liściaste to podstawa ogrodu, byliny są dopełnieniem, oczywiście bardzo ważnym , ale jednak dodatkiem :D Bardzo lubię jak kolorowe kwiaty rosną na tle zieleni krzewów :D Mam tylko jedną rabatę typowo bylinową.....i już kombinuję jakby na nią wetknąć kilka niewielkich iglaczków i np miniaturowych berberysków 8-) :lol:

Ewuniu, Ulu no niby tak, jakoś już i czasu brak i zapału .....z malarstwa pozostało malowanie obrazków znajomym dzieciom :;230

Martuś dziękuję ;:196 .....a długie zimowe wieczory to u mnie w pracy 8-) ........jeszcze.....
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

..nad propozycją to się zastanów ;:180 ;:180 ;:180
..dobrze że pokazałaś bodziszki muszę porównać jeden jest żałobny a na skarpie mam o podobnych listkach
tylko tam nie wejdę poczekam do wiosny...bo moi panowie to ... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13

Post »

....no i teraz już sie wyjaśniło skąd to wyczucie piękna kolorów i estetyki...dusza artystyczna ;:196
no i te zdjęcia takie "obrazowe'............a ja to bym sie cieszyła jak byś z jeden raz spróbowała :uszy za ten pędzel chwycić
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś, o pąki się nie martw :lol: Co nie dokwitnie, to urośnie :lol: Akurat dla mnie to dobrze, kocham duże rośliny :lol:
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę udanego weekendu ;:196
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Aguś, chryzantemy wyraźnie świetnie się czują w Twoim ogrodzie! ;:63 A tarasowe maja cudne kolory! Szkoda, ze nie zimują.
Pięknie wygląda Twój ogród jesienią. Niebieskie jałowce w zestawieniu z czerwonymi berberysami to moje ulubione połączenie :D
Moje małe Erectusy cudnie się wybarwiły! Będziesz zachwycona :tan
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Misiu ;:167
Pewnie, ze poczekaj do wiosny ze wspinaczkami ,nie forsuj się ;:196 ......wiosna szybko przyjdzie i będzie czas na wędrowanie i prace we wszystkich zakamarkach ogrodu :D

Agunia ;:196 .......może kiedyś.....teraz to nawet ochota odeszła :oops: ....poszła w innym kierunku....

Moniś....no właśnie, ale na duże to za bardzo u mnie nie ma miejsca......niech sobie rosną poooomalutku 8-) :lol:
Ja tobie również życzę miłego weekendu ;:196

Izuniu no tak chodzą za mną te Erektusy, że aż strach.....tak bardzo bym chciała je mieć w ogrodzie......przypominam sobie o nich zawsze jesienią , kiedy aż płoną i bardzo mi ich brakuje....koniecznie muszę też posadzić kilka maluszków o intensywnych barwach.....bo nieprawdopodobnie piękne wyglądają, szczególnie jesienią się wyróżniają, kiedy mało kolorowych kwiatów....
Izuś chryzantemki od ciebie porosły w ogromne, pięknie ukwiecone krzaczory....widać , ze dane ze szczerego serca ;:196
Aż 3 kępy okazały sie różowe....są ogromne i przepięknie wyglądają już z daleka.....w przyszłym roku posadzę je w jeszcze więcej miejsc :D
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Aż 3 różowe? :shock: To znaczy, ze nie dostałaś tej różowej wysokiej ...
Taki mały czerwony berberysik to i mnie by się przydał :D Ale Erectusa dostaniesz, przecież obiecałam :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Izuniu mam 3 kolorki: różową , białą i żółtą :D
A o Erektusie całkiem zapomniałam :oops:..... ale to dobrze, bo mam okazję cieszyć się bardzo jeszcze raz ;:224 :;230 dziękuję ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”