Bożenko tęskno już takich wiosennych widoczków....a nawet jeszcze zimy nie było
Ależ piękna ta biała piwonia....ja ostatnio mam na nie parcie Uwielbiam je....żeby tylko troszkę dłużej kwitły
Bożenko tak cieplutko u Ciebie - wiosna przeplata się prawie z latem i stąd taka temperatura przy oglądaniu zdjęć.
Robótki na drutach to świetne zajęcie na długie wieczory i jaki efekt ...
Przegląd nasion robiłam w ub tygodniu i aż za głowę sie załapałam bo sporo tego. Wkurzyłam się przy okazji bo nie mogłam znależć nasionek, które przysłała mi koleżanka - no wcięło je na całego...
Pozdrawiam
Pualinko moje cegiełki w tym roku były śliczne ,same się wysiewają i nawet były dwukolorowe
Lucynko dzięki i wzajemnie
Krysiu trochę wzięłam się za druty,ale jak siedzę przy kompie to nie wiem kiedy jej to skończę.
Ty Krysiu też śliczne rzeczy robisz ,a nasionka do wiosny na pewno się znajdą.
Mamy już grudzień ,niedługo święta ,a w styczniu zaczniemy już myśleć o sianiu i jakoś zleci
No tak ... druty i komputer nie idą w parze. Kiedyś te prace a nawet sprawy księgowe jak przynosiłam do domu to zawsze łączyłam z oglądaniem filmu bo to da się połączyć. Nie umiem oglądać filmu tak bez dodatkowego zajęcia. Uważam ,ze to często stracony czas.
Przypomnij jak się nazywa ten śliczny pierwiosnek - podoba mi się jako jeden z niewielu bo za tymi drobnymi zbytnio nie przepadam.
Na tego zapoluję .
Bożenko, piękna wiosenka u Ciebie! Całe forum zrobiło się już takie wiosenne :P Widać tęskno nam do wiosny
Ja wykorzystam te kilka miesięcy bez ogrodu na odpoczynek (moim stawom bardzo się to przyda!), dokształcanie (nie tylko w dziedzinie ogrodnictwa) i prace społeczną (pracuję jako wolontariuszka).
Zima szybko minie!
Dorotko ja Ci dałam też takie szachowniczki,czyżby Ci nie kwitły
Krysiu no widzisz jak robię na drutach ,latam po forum
Nie znam nazwy tego pierwiosnka,ale jak będą sadzoneczki to Ci na wiosnę wszystko to, co obiecałam razem zapakuje
Daluś wielkie brawa i słowa uznani dla Ciebie za wolontariat
ja też jestem tego zdania, że zima szybko minie ,tym bardziej,że mamy to forum
Bożenko byłoby cudownie i już nawet poszperałam za nazwą.
To Pierwiosnek ząbkowany i występuje w kilku odmianach kolorystycznych , nawet w białej (Primula denticulata 'Alba' ).
O jak sie fajnie zbiegło witam dwie Krysie
Christina- zobaczymy na wiosnę - ja mam tylko fioletowy .Dostałam go od koleżanki,u niej była powódź
i jej zginął, następnie ja jej dałam jej kwiaty i nie tylko
Jestem tego zdania ,że kto szczerze daje to wraca do niego podwójnie
Muszę teraz na trochę do Was wpaść ,bo dopiero weszłam na forum