arlet3 pisze:Pewnie chciał wyczuć czy mu będzie dobrzeale jak poczuł że tak
to śmignął na całego
Mam nadzieję, że nie nadejdzie znowuchan-dzia pisze:Dobrze,że już mu foch przeszedł![]()

arlet3 pisze:Pewnie chciał wyczuć czy mu będzie dobrzeale jak poczuł że tak
to śmignął na całego
Mam nadzieję, że nie nadejdzie znowuchan-dzia pisze:Dobrze,że już mu foch przeszedł![]()
Kordylina stała w miejscu, aż tu nagle pojawił się ten boczny odrost ;) Dziękuję za miłe słowa AniuAndziax007 pisze:Iwonko widzę że kordylinka się postarała i jak już ładnie podrosła![]()
Moja najlepiej czuje się na świeżym powietrzu w domu jakoś listki jej podsychają![]()
A polyscias jaki już spory i gęsty
Ewelinko, ja swoją kupiłam przypadkiem za 0.99 w biedronceewelina8005 pisze:Kordylinka fajna,już od dawna mam ją w planaach kupic ,ale zawsze jakiś inny mi wpada pod rękę
Aniu, moje są w wodzie od tygodnia, a tamte, które w ziemi, niektóre mają korzenie, a niektóre nieanik pisze:Ślicznie ci rosną kwiatuszki. A z ciekawości jak tam twoje listki fiołków, bo moje już idą jutro lub dzisiaj do ziemi. Równo trzy tygodnie od włożenia do wody wypuściły piękne korzonki.
Mnie się zdarzyło ostatnim śniegiem autko przerysować. Dość znaczne teraz jest.ewelina8005 pisze:auto świeżutko po klepaniu![]()