Alusia znów chora

Jeszcze przez cały tydzień walczyliśmy bo przyplątał jej się jakiś rotawirus, i jeszcze nas pozarażała, więc wiesz co sie działo.... ;-)
Śliczne te tulipanki

Ania u mnie młody też kaszle ale jeszcze chodzi do szkoły. Masz szczęście , że nie dopadły cię zniszczenia , bo.... to bardzo boliAnia Kropelka pisze:Iwonko!!!!
Alusia znów chora
Jeszcze przez cały tydzień walczyliśmy bo przyplątał jej się jakiś rotawirus, i jeszcze nas pozarażała, więc wiesz co sie działo.... ;-)
Śliczne te tulipankiMOje tez jeszcze czekają na posadzenie. U mnie na szczęście śnieżyc nie było, a że ja mam osłoniętyt ogródeczek, to wichury zniszczeń mi nie zafundowały na szczęście
iwonaxp pisze: Sylwek naprawdę zasługuje na ogromne podziękowania , gdyż tak jak pisał robi to całkowicie bezinteresownie. Można mu w 100% zaufać .
Hehesylwekw pisze: Ale widzę, że sobie narobiłaś na biurku bałaganu tymi trocinami
Witaj MarcinMutari pisze:Iwono to poleciałaś z zakupamiPięne cebule. Równieżbardo mi przykro , że poniosłaś takie straty. Śnieg w tym roku na serio trochę zaszalał. u mnie niby też była lekka nawałnica i również miałem szkody, ale nie takie jak Ty.
Witajaloj42 pisze:Dziękuję za odwiedzinki u mnie !!!! jestem zszokowana twoim cudnym ogrodem,mogę tylko powiedzieć zazdroszczę Tobie !!!!
nic tu słowa jestem pod takim wrażeniem że dech mi zaparło !!! pięknie!!!!
iwonaxp pisze:Hehesylwekw pisze: Ale widzę, że sobie narobiłaś na biurku bałaganu tymi trocinamiwłaśnie byłam zdziwiona jak otworzyłam paczkę , ze tyle trocin .Myślałam , ze ty tak zabezpieczyłeś cebulki dodatkowo. Pomyśl więc tylko jak oni musieli tę paczkę potraktować skoro wszystkie wióra wyleciały przez te maleńkie otworki w woreczkach
)))
A czy będą rosły ? zobaczymy wiosnąJa mam nadzieję , że pokażą swój czar