Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2009, o 08:11
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp

Post »

Iwonko!!!!

Alusia znów chora :-(

Jeszcze przez cały tydzień walczyliśmy bo przyplątał jej się jakiś rotawirus, i jeszcze nas pozarażała, więc wiesz co sie działo.... ;-)

Śliczne te tulipanki :-) MOje tez jeszcze czekają na posadzenie. U mnie na szczęście śnieżyc nie było, a że ja mam osłoniętyt ogródeczek, to wichury zniszczeń mi nie zafundowały na szczęście :-)
Awatar użytkownika
Wercia
50p
50p
Od: 8 cze 2009, o 11:41

Post »

400? :shock: ale "czytam", że nie tylko TY tak masz ;-)
Pozdrawiam cieplusio :-)
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p
Od: 18 kwie 2008, o 10:30

Post »

Tak Werciu :))) to forum tak mnie zaraża roślinkami :) Chciałabym jeszcze więcej ale to chyba w przyszłym roku :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Ania Kropelka pisze:Iwonko!!!!

Alusia znów chora :-(

Jeszcze przez cały tydzień walczyliśmy bo przyplątał jej się jakiś rotawirus, i jeszcze nas pozarażała, więc wiesz co sie działo.... ;-)

Śliczne te tulipanki :-) MOje tez jeszcze czekają na posadzenie. U mnie na szczęście śnieżyc nie było, a że ja mam osłoniętyt ogródeczek, to wichury zniszczeń mi nie zafundowały na szczęście :-)
Ania u mnie młody też kaszle ale jeszcze chodzi do szkoły. Masz szczęście , że nie dopadły cię zniszczenia , bo.... to bardzo boli :(
Mnie zostały do posadzenia jeszcze te od Sylwka i róże z rosarium i to tyle na ten rok :) A od wiosny czuję , ze jazda zacznie się od nowa hihi :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Daisy
1000p
1000p
Od: 11 lut 2008, o 22:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Iwonko, strasznie przykro mi z powodu strat, które poniosłaś :( Aż serce się kroi jak się patrzy na tak zniszczone roślinki :(

Ale widzę, że pracujesz już nad ogrodem w wiosennej odsłonie! Cudne te tulipany, skąd je masz?, sama bym takie cuda kupiła :)
400 sztuk cebulowych :shock: Ale wiosną u Ciebie będzie cudownie!
Pozdrawiam serdecznie :) Ewa
Ogródek Daisy, cz.1, cz.2, cz.3,
aktualny
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

witaj Ewuniu :) Ja też ciekawa jestem tej wiosny :) Mam nadzieję , ze roślinki mnie nie zawiodą :)

cebulki zakupiłam u naszego Forumowego Sylwka :)
oto linki :)
tu oferuje pomoc w zdobyciu cebulek :)
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=27440
Tu pokazuje swoje zakupy , a z jego fotografii skorzystałam w wyborze moich zakupionych cebulek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=168

Sylwek naprawdę zasługuje na ogromne podziękowania , gdyż tak jak pisał robi to całkowicie bezinteresownie. Można mu w 100% zaufać .
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
sylwekw

Post »

iwonaxp pisze: Sylwek naprawdę zasługuje na ogromne podziękowania , gdyż tak jak pisał robi to całkowicie bezinteresownie. Można mu w 100% zaufać .

Iwona :oops: nie przesadzaj z tymi podziękowaniami - cebulki miały dotrzeć po dwóch-trzech dniach a dotarły po dwóch tygodniach. Nie jest to powód do chwały :-(.

Najważniejsze aby się przyjęły i ładnie zakwitły ... no i może, żeby się trochę u Ciebie rozmnożyły :-) - tego Ci życzę.

Ale widze, że sobie narobiłaś na biurku bałaganu tymi trocinami :lol:
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Iwono to poleciałaś z zakupami :shock: Pięne cebule. Równieżbardo mi przykro , że poniosłaś takie straty. Śnieg w tym roku na serio trochę zaszalał. u mnie niby też była lekka nawałnica i również miałem szkody, ale nie takie jak Ty.
Awatar użytkownika
aloj42
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 26 lip 2009, o 20:48

Post »

Dziękuję za odwiedzinki u mnie !!!! jestem zszokowana twoim cudnym ogrodem,mogę tylko powiedzieć zazdroszczę Tobie !!!!
nic tu słowa jestem pod takim wrażeniem że dech mi zaparło !!! pięknie!!!!
Działka Jolanty !!! Pozdrawiam !!!!!
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

sylwekw pisze: Ale widzę, że sobie narobiłaś na biurku bałaganu tymi trocinami :lol:
Hehe :) właśnie byłam zdziwiona jak otworzyłam paczkę , ze tyle trocin .Myślałam , ze ty tak zabezpieczyłeś cebulki dodatkowo. Pomyśl więc tylko jak oni musieli tę paczkę potraktować skoro wszystkie wióra wyleciały przez te maleńkie otworki w woreczkach :))))
A czy będą rosły ? zobaczymy wiosną :) Ja mam nadzieję , że pokażą swój czar :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Mutari pisze:Iwono to poleciałaś z zakupami :shock: Pięne cebule. Równieżbardo mi przykro , że poniosłaś takie straty. Śnieg w tym roku na serio trochę zaszalał. u mnie niby też była lekka nawałnica i również miałem szkody, ale nie takie jak Ty.
Witaj Marcin :) Miło , że czasem do mnie zaglądasz:) Ze stratami już się pogodziłam :evil:
Wczoraj po pracy nawet zrobiłam oględziny ogrodu.Róża niestety nie do odratowania , wiąz holenderski - okaże się , tuja świecowa hmm ... trudno powiedzieć :( nadłamało się jakby jedno z średnio-grubych ramion .Mąż to ścisnął i opatulił ale czy się "zwiążą " to nie wiem :cry: Największą szansę ma robinia co mnie jednak cieszy bo zostały nienaruszone dwie maleńkie gałązeczki a ona szybko i ładnie się rozrasta:) Pozostałe rośliny w większy lub mniejszy sposób powinny sobie dać radę . Jeśli chodzi o zakup cebulek to jestem zadowolona i nie mogę doczekać się już wiosny :) która mam nadzieję będzie dla mnie łaskawsza jak jesień :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

aloj42 pisze:Dziękuję za odwiedzinki u mnie !!!! jestem zszokowana twoim cudnym ogrodem,mogę tylko powiedzieć zazdroszczę Tobie !!!!
nic tu słowa jestem pod takim wrażeniem że dech mi zaparło !!! pięknie!!!!
Witaj
Cieszę się , że ci się podoba :) zapraszam częściej :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
sylwekw

Post »

iwonaxp pisze:
sylwekw pisze: Ale widzę, że sobie narobiłaś na biurku bałaganu tymi trocinami :lol:
Hehe :) właśnie byłam zdziwiona jak otworzyłam paczkę , ze tyle trocin .Myślałam , ze ty tak zabezpieczyłeś cebulki dodatkowo. Pomyśl więc tylko jak oni musieli tę paczkę potraktować skoro wszystkie wióra wyleciały przez te maleńkie otworki w woreczkach :))))
A czy będą rosły ? zobaczymy wiosną :) Ja mam nadzieję , że pokażą swój czar :)

Hahaha ... już Ci pisałem na priv, że one nie wyleciały przez te małe dziurki :-)
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Zakręcona pod każdym względem :oops:
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
asiula13
1000p
1000p
Od: 16 cze 2009, o 11:15
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Iwonko przykro mi, że śnieg narobił tyle strat w Twoim ogrodzie :( Za to cebule Tulipanów będziemy podziwiać wiosną :D :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”