No to miłego, zasłużonego wypoczyku nad jeziorkiem.
Pomidoraski całkiem przystojne i nawet gdzieniegdzie nabierają kolorków. Ale będzie się działo jak to wszystko dojrzeje
Piękne te twoje pomidoraski. Aż ślinka cieknie. Gratuluję wytrwania w postanowieniu walki z nałogiem. Jednak kobiety to mają charakter, jak powie , że nie ,to nie.
No to życzę Ci Iduś miłej zabawy a przede wszystkim zasłużonego wypoczynku . Pomidorki cieszą takie wielgachne moje dopiero takie karzełki ale one na dworze rosną . Oby tylko się nie pochorowały to urodzaj będzie . Ceny u nas również takie wysokie na pomidory a ogórki po 3,50 -3,80 to nie jest żle
iduś pomidory masz dorodne!!U nas pomidor bawole serce po 15 zł!!!Pietruszka zeszłoroczna też 15 zł za kilogram.A co będzie jesienią i zimą to lepiej nie myśleć.
Iduś, ciekawa jestem Twoich koncertowych wrażeń
Współczuję pracy w takie upały; a kiedy urlop
W Twoim ogródku i kolorowo (mnóstwo kwiatów), i smacznie (pyszne pomidorki)
Pozdrowionka
Ile ty masz odmian lilijek - ta ostatnia cudo a pomidorów mimo, że ociupinę później będziesz miała dużo - mam małe grona, może dlatego tak wcześnie dojrzewają, ale zaraz się skończą. Też proszę, napisz jak było na koncertach
IDUŚ powiedz proszę czy mam się juz zacząć obawiać ochorobe pomidorów . Na niektórych dolnych liściach pojawiły się żółte plamy . Zawczasu je pozrywałam ,ale czy prysnąć przeciw grzybowo ,albo jeszcze czymś innym . Fajnie ,że dobrze się bawiłas to najwazniejsze zabawa i wyyyyypoczynek no i oczywiście zimne